Skip to content

Vakkenkasten in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek de complete collectie vakkenkasten in onze woonwinkels en online. Met interieuradvies van onze experts.

vakkenkasten
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Opbergoplossing Voor ieder thuis

Onze interieuradviseurs helpen je met een opbergoplossing die past bij jouw woonwensen!

maak afspraak

Vakkenkasten

Een vakkenkast zorgt ervoor dat al je favoriete (woon)accessoires een waardig plekje krijgen in het interieur! In onze brede collectie vind je diverse vakkenkasten: van een metalen vakkenkast met hout voor een industrieel design tot een open vakkenkast in het zwart. Of ga voor een witte vakkenkast op maat gemaakt! Laat je verrassen door het ruime aanbod vakkenkasten online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Een vakkenkast als wandkast of roomdivider

Met een vakkenkast zorg je dat al je favoriete woonitems een waardige plek in het interieur krijgen. Daarnaast zorgen de speels gevormde schappen voor een eigenzinnig uiterlijk en een speelse knipoog in de woonruimte. Ons brede assortiment bestaat uit diverse hoge en lage vakkenkasten met of zonder deuren die geschikt zijn voor elke woonstijl en woonruimte. Gebruik een vakkenkast als wandkast voor al je favoriete boeken en tijdschriften of zet deze kast met vakken in het midden van de woonkamer voor een stijlvolle splitsing van de ruimte!

Een zwarte of witte vakkenkast?

Vakkenkasten zijn er in diverse kleuren en materialen, kies bijvoorbeeld een zwart metalen vakkenkast met een industrieel design van WOOOD, een stoere houten vakkenkast van Trendhopper of ga voor een stijlvolle kast met open vakken in het wit van HAY. Zelf je eigen kast samen stellen? Dat kan met de vakkenkasten die op maat gemaakt worden, zoals vakkenkast Wolter uit de Eijerkamp Collectie. Door de ruime keuze aan vakkenkasten is er altijd wel een die bij jouw persoonlijke wensen en budget past.

Vakkenkast kopen bij Eijerkamp?

Een vakkenkast die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en budget? Shop onze vakkenkasten eenvoudig online, of voel je van harte welkom in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze interieuradviseurs helpen jou graag om de keuze van de juiste vakkenkast makkelijker te maken. Kom langs en laat je adviseren over de diverse vakkenkasten!

Naast vakkenkasten vind je bij Eijerkamp ook diverse buffetkasten, vitrinekasten, ladekasten en boekenkasten.

Lees meer