Skip to content
Eijerkamp Collectie Wolter Vakkenkast
Eijerkamp Collectie Wolter Vakkenkast
Vanaf 2129.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Wolter Vakkenkast
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Wolter Vakkenkast

Vanaf 2129.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Wolter Vakkenkast

Vakkenkast Wolter uit onze eigen huiscollectie, is een vakkenkast die veel ruimte biedt. De kast bestaat uit twee kastjes en vijf open vakken, waarin u uw mooie spullen kunt tentoonstellen. De achterwand van de kast heeft een donkere kleur en dit, in combinatie met het lichte hout, geeft een mooi contrast. De kast wordt gedragen door zwarte metalen pootjes en past gemakkelijk in verschillende woonstijlen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1544737
Breedte 90 cm
Hoogte 235 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur bruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Wolter serie Bekijk ook Meer uit deze serie