Skip to content

Lichtbronnen Bij Eijerkamp

Lichtbron Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Stylingadvies in de winkels

De puntjes op de i met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting? We helpen je graag. In elke woonstijl & ieder budget!

maak afspraak
Eijerkamp stylingadvies

Lichtbronnen

Lichtbronnen zijn er in diverse soorten en maten, voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig verkiezen veel mensen een LED lamp boven een gloeilamp. LED verlichting is namelijk duurzaam en heeft een lange levensduur. Bepaal de ruimte die verlicht moet worden en de sfeer die jij wil creëren. Onze experts adviseren jou graag!

Lichtbron voor elke lamp

Lichtbronnen zijn er in vele soorten en maten. Bij Eijerkamp vind je zowel sfeervolle als functionele verlichting voor elke lamp en elke ruimte. Zoals een LED-lamp, gloeilamp, halogeenlamp of kooldraadlamp, met ieder een eigen lichtsoort en sterkte. Of je nu specifiek licht wil creëren met een tafellamp, of veel licht nodig heeft in de hanglamp van de hal. Bij Eijerkamp vind je lichtbronnen van fel wit licht tot warm sfeervol geel licht.

Wat voor soort verlichting?

Welke lichtbron is geschikt voor welke ruimte? Een halogeenlamp geeft direct veel licht, ideaal voor een ruimte waar fel licht gewenst is, zoals in de badkamer of keuken. Toch liever een wat warmere sfeer in de ruimte creëren met een warme, gele lichtbron? Plaats dan de ouderwetse gloeilamp in de lamp. Aangezien de gloeilamp veel energie verbruikt, wordt er tegenwoordig vaker gekozen voor een LED-lamp of spaarlamp. Deze lichtbronnen zijn veel zuiniger in verbruik, hebben een lange levensduur en zorgen voor hetzelfde soort licht.

Lichtbronnen kopen bij Eijerkamp

Graag een lichtbron online bestellen? Houd dan rekening met een aantal punten; de fitting van de lamp, het aantal watt dat de lamp kan hebben en de lumen. Uiteraard helpen we jou hier graag bij! Bestel de ideale lichtbron eenvoudig online! 

Lees meer