Skip to content

Annuleren, wijzigen & retourneren bij Eijerkamp

Lees hier alles over annuleren, wijzigen en retourneren bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal en in onze online shop.

Annuleren, wijzigen & retourneren bij Eijerkamp

BESTELLING IN DE WINKEL

Een bestelling wijzigen of annuleren? De mogelijkheden hierin zijn afhankelijk van je aankoop en het moment van melden. Neem in ieder geval zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice via 0575 583600 of de chat- of contactbutton. Vermeld hierbij altijd je ordernummer, zo kunnen we je snel en efficiënt helpen.

BESTELLINGEN VIA WEBSHOP

Je online bestelling wijzigen kan kosteloos mits je bestelling nog niet verzonden is. Neem contact op met onze klantenservice via 0575 - 583600 of gebruik de chat- of contactbutton. Mocht je je online bestelling willen annuleren, dan kunt u het pakket bij levering weigeren of binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Voorwaarden voor retourneren:

  • De originele kaartjes en labels dienen nog aan het artikel bevestigd te zijn.
  • Het artikel dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
  • Het artikel dient nog in de originele productverpakking te zitten.
  • Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens en dekbedden niet retour worden genomen tenzij deze verzegeld zijn of de verpakking van de artikelen zichtbaar niet open is geweest.

ZELF RETOURNEREN PER POST

Gebruik altijd de meegeleverde adressticker en sluit het ingevulde retourformulier bij. Hiermee kunnen wij je retourzending zo snel mogelijk verwerken. Na inlevering van het pakket ontvang je een verzendbewijs. Zodra je retourzending bij ons binnen is, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Zodra de retour is verwerkt, krijg je het aankoopbedrag van het artikel terug. De verzendkosten en eventuele kosten voor het inpakken van de zending zijn voor eigen rekening.

EIJERKAMP OPHAALSERVICE

Wil je grote artikelen retourneren zoals een bank of kast? Neem contact op met onze klantenservice via 0575 - 583600 of gebruik het de chat- of contactbutton voor het maken van een retourafspraak. Voor het ophalen van het meubel brengen wij 50.- in rekening.