Skip to content

Kast op maat

Op zoek naar een kast op maat? In onze Eijerkamp Kastenstudio vind je maatwerk designkasten van bekende merken onder één dak. Misschien heb je wel behoefte aan meer opbergruimte of zoek je een mooie oplossing voor de tv: elke woonruimte is anders en vraagt om een andere opbergoplossing. Samen creëren we de ideale kast op maat!

Maak een afspraak
 • Al 95 jaar liefde voor wonen & slapen
 • Alle bekende kastenmerken onder 1 dak
 • Eijerkamp bezorging en montage aan huis
Ingrid
Kast Expert
Eijerkamp Zutphen
Creëer jouw maatwerk kast In Zutphen & Veenendaal!

"Misschien heb je wel behoefte aan meer opbergruimte of zoek je een mooie oplossing voor de tv: elke woonruimte is anders en vraagt om een andere opbergoplossing. Bij Eijerkamp vind je maatwerk designkasten van bekende merken onder één dak. Samen creëren we de ideale kast op maat!"

 • MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES
  MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES

  Stap 1 is aan jou, vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier.

 • WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP
  WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP

  Wij nemen telefonisch contact met je op en inventariseren welke kastenexpert het beste bij jouw vraag past. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt

 • JOUW OPBERGWENSEN
  JOUW OPBERGWENSEN

  Onze maatwerk kasten expert ontvangt je in één van onze woonwinkels. Aan de hand van jouw opbergwensen, woonsmaak, plattegrond en foto’s wordt een advies op maat gemaakt.

 • VAN PLAN NAAR WERKELIJKHEID
  VAN PLAN NAAR WERKELIJKHEID

  Het opbergmeubel wordt speciaal voor jou in 3D getekend. Inclusief materiaalkeuze en kleuren. Zo komt jouw kast op maat tot leven! 

Nieuw droominterieur?

In het Advies Atelier vertalen we jouw woonwensen naar een fijn nieuw thuis. Met verrassende meubelcombinaties, indelingsplan, kleur- en materiaaladvies. In elke woonstijl & voor ieder budget.

maak afspraak

Kast op Maat laten maken: Creëer de Perfecte Opbergoplossing voor Jouw Ruimte

Ben je op zoek naar een opbergoplossing die naadloos in jouw interieur past? Bij Eijerkamp begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij kasten op maat aan die aan al jouw wensen voldoen. Of je nu behoefte hebt aan een kledingkast op maat, inbouwkast op maat of een kastenwand op maat, wij hebben de oplossing voor jou.

Ontwerp Jouw Ideale maatwerk kast met behulp van onze adviseurs

Na het ontvangen van kastadvies van onze deskundige adviseurs zijn al je vragen over kasten beantwoord, en wordt jouw droomkast werkelijkheid. Tijdens de afspraak krijg je de gelegenheid om diverse kasten te bekijken, de materialen te voelen en kleurcombinaties te overwegen. Het beste nieuws is dat het adviesgesprek volledig kosteloos is! Bij Eijerkamp streven we ernaar om jouw wens werkelijkheid te laten worden met onze op maat gemaakte kasten. Maak een afspraak met onze experts en ontdek hoe wij je kunnen bijstaan in het creëren van de perfecte opbergoplossing voor jouw huis. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap ben je verzekerd van een op maat gemaakte kast die jarenlang meegaat en perfect aansluit bij jouw ruimte en interieur. Maak nu een afspraak en ontdek nu de mogelijkheden van op maat gemaakte kasten bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal! Wil je eerst wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij al onze kasten van bekende merken als Spectral, Saunaco, Castelijn en meer!