Skip to content

Spectral bij eijerkamp

Ontdek de complete Spectral collectie in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Spectral Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Spectral tv-meubels

Spectral is specialist op het gebied van tv-meubels, waar beeld en geluid samen komt. In de collectie vindt u prachtige design meubelen voor het opbergen van audio en video apparatuur. Afgestemd op de woonruimte en uw persoonlijke woonstijl. Ons team van adviseurs helpt u graag met het samenstellen het meest ideale Spectral tv-meubel.

Hoogwaardige TV meubels van Spectral

U bent een liefhebber van de beste elektronica. Er staat een prachtige televisie met losse luidsprekers in uw woonkamer. Tijdens het kijken van films en TV-programma’s wilt u optimaal genieten van geluid en beeld. Het ziet er allemaal mooi uit, maar met de hoeveelheid elektronica ligt uw kamer vol kabels. Met het merk Spectral biedt Eijerkamp dé oplossing. Het beste entertainment wordt met Spectral gecombineerd met mooi wonen.

Spectral biedt eigenzinnige oplossingen

Spectral maakt techniek onzichtbaar. In een moderne TV dressoir van Spectral komt beeld en geluid samen. Het design meubel verbergt de losliggende kabels en uw complete soundsysteem in de voet van het meubel. Ook voor uw blu-ray spelers, media en spelcomputers heeft het TV meubel voldoende ruimte. Spectral biedt zelfs een inbouwoptie aan om een iPhone, iPod of iPad op uw TV en soundsysteem aan te sluiten. Hierdoor kunt u muziek, foto’s en video’s direct afspelen. Met de Spectral afstandsbediening wordt het besturen van de iPhone, iPod en iPad u bovendien extra makkelijk gemaakt. De universele afstandsbediening heeft een infrarood-link-systeem waarmee u alle randapparatuur wat betreft basisfuncties bedient, dus ook uw TV, soundsysteem en overige media. Zelfs met gesloten meubelkleppen!

Met Spectral kijkt u TV in stijl

Spectral heeft een aantal standaard ontwerpen. Maar u kunt ook uw eigen design meubel ontwerpen. Bij Spectral bent u zelf de architect. U kiest het basis meubel welke u vervolgens uitbreidt met kastelementen in verschillende breedtes en hoogtes. Of u gaat voor een paneel of sokkel met indirecte LED-verlichting. Hangt u de TV aan de muur of gebruikt u een design standaard van Spectral? Wandpaneel, hangkast of compleet wandmeubel? Aan u de keus!

Meer dan 2000 kleuren

De basiskleuren van Spectral zijn Black, Silver en Snow. De krasvaste glasoppervlakken kunt u echter afstemmen op uw interieur. U kiest hiervoor één van de 2000 unieke kleuren die Spectral levert. Om de kleur te vinden die perfect aansluit bij uw interieur, is er een app ontwikkeld: de Spectral color app. Deze laat u het uitgebreide kleurassortiment zien.

Met Spectral geniet u optimaal van uw eigen thuisbioscoop in een opgeruimde woonkamer. TV kijken verandert in een ware beleving van beeld en geluid. Beleef de mogelijkheden van Spectral bij Eijerkamp.

Lees meer