Skip to content

Spectral bij eijerkamp

Ontdek de complete Spectral collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Spectral Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Innovatief maatwerk Spectral

Ontdek de innovatieve collectie maatwerk van Spectral nu bij Eijerkamp. Van hoogwaardige kwaliteit en met talloze mogelijkheden om jouw Spectral kast volledig naar wens te componeren.

adres & openingstijden
Spectral bij Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Spectral

Ben jij op zoek naar een adembenemende manier om de ultieme thuisbioscoopervaring te beleven, zonder zichtbare rommel van speakers, subwoofers en kabels in je huis? Maak kennis met Spectral! Dit Duitse design merk staat bekend om duurzame, innovatieve (tv-)meubels die volledig handgemaakt zijn. Met als missie de digitale wereld anno nu in een smaakvolle woonomgeving te integreren, vind je in de collectie talloze designs voor het opbergen van audio- en videoapparatuur welke volledig af te stemmen zijn op jouw woonwensen. Inspiratie opdoen? Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of bekijk een selectie online!

Van zwevend tv-meubel tot compacte opbergkast

Spectral maakt techniek onzichtbaar: de designs verbergen losliggende kabels en complete soundsystemen zoals die van Sonos op unieke wijze in het meubel. Ga je voor een paneel? Of toch een sokkel met indirecte LED-verlichting? En hang je de televisie aan de muur of kies je voor een standaard? Staand wandpaneel, zwevende hangkast of verrijdbaar opbergmeubel? Aan jou de keuze! De collectie van Spectral biedt een aantal basis designs, maar veel modellen zijn volledig naar eigen woonwensen te componeren. Kies een basismeubel en breid deze uit met kastelementen in diverse breedtes en hoogtes.

Eindeloos veel mogelijkheden met Spectral meubels

Spectral is als fabriek in staat met de modernste productietechnologieën ieder gewenst Spectral meubel te produceren op verantwoorde, energiezuinig en milieuvriendelijke wijze. Voor alle designs met een glazen afwerking kies je uit maar liefst 2.000 kleuren hoogglans of mat glas. Ga voor aluminium of edge voetjes en kies uit een normale of stofbespannen klep met de keuze uit zes stofkleuren. Zo componeer je eenvoudig een Spectral meubel dat volledig is afgestemd op jouw woonwensen en interieur!

Van garagebedrijf tot wereldwijd succes

De oorsprong van Spectral ligt in 1994, toen de drie broers Krämer het bedrijf oprichtte. Na diverse mislukte projecten werd het eerste Krämer-meubel geboren in de garage van hun vader. Door de jaren heen bleef het team groeien, werden de meubels op steeds grotere schaal geleverd en ontstond zelfs een eigen fabriek. En dit alles met als uitgangspunt een spreuk van hun vader: “Blijf werken, praat niet te veel en maak het zo eenvoudig mogelijk”.

Shop Spectral bij Eijerkamp

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om de complete collectie live te bekijken. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw favoriete Spectral meubel, volledig afgestemd op jouw woonwensen en interieurstijl. Ontdek Spectral nu bij Eijerkamp!

Lees meer