• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Spectral

Spectral beeld 01

 

Spectral

Spectral is specialist op het gebied van tv-meubels waarin beeld en geluid naadloos tot elkaar komen. De collectie biedt een uitgebreid scala designmeubelen om audio- en videoapparatuur stijlvol te integreren in het interieur. Afgestemd op de persoonlijke woon- en opbergwensen ontwerpen onze experts samen met jou het meest ideale Spectral tv-meubel.

 

Draadloos tv kijken met Spectral

Met de Smart Furniture audio- en televisie oplossingen van Spectral zijn snoeren rondom het televisiemeubel verleden tijd. De praktische strippers die in het tv-meubel zijn geïntegreerd maken het eenvoudig mogelijk om kabels en snoeren uit het zicht weg te werken. Zo maakt Spectral techniek onzichtbaar. De beste entertainmentervaring wordt door Spectral gecombineerd met stijlvol wonen.

Spectral beeld 02 Spectral beeld 03

 

Beeld en geluid in één meubel

Spectral biedt voldoende ruimte aan media apparaten en spelcomputers en biedt tevens de mogelijkheid bijvoorbeeld een iPhone of iPad op het soundsysteem aan te sluiten. Hierdoor kun je muziek, video’s en foto’s moeiteloos afspelen via de ingebouwde televisie of geluidsinstallatie. De universele afstandsbediening heeft een infrarood-link-systeem waarmee alle randapparatuur te bedienen is, dus ook de televisie, het soundsysteem en overige media. Zelfs met gesloten meubelkleppen!

 

Ontwerp een Spectral meubel

Naast de standaard geselecteerde ontwerpen van Spectral, biedt het merk tevens de mogelijkheid het tv-meubel helemaal naar eigen wens inzicht samen te stellen. Het programma biedt de mogelijkheid het basis meubel uit te breiden met kastelementen in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Zo is het design tv-meubel moeiteloos te integreren in het interieur en naadloos af te stemmen op de persoonlijk opbergwensen.

Spectral beeld 04

 

Spectral bij Eijerkamp

Ervaar de Spectral Smart Furniture in de Spectral Brand Stores in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Ontdek een ruime keuze uit onder andere slimme tv-meubels zonder zichtbare speakers, soundsystemen en kabels en vele andere maatwerk kastoplossingen. Onze experts staan klaar voor een deskundig advies op maat.

persoonlijk interieuradvies

maatwerk kastadvies