• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Vloerlampen

Vloerlampen

Vloerlampen

Vloerlampen zijn ideaal als sfeerverlichting maar kunnen ook de functionele lamp zijn die u nodig heeft bij het lezen of werken. In onze collectie kunt u terecht voor elke woonstijl, van landelijke staande lampen tot moderne modellen. Onze adviseurs helpen u graag met de mogelijkheden voor een geschikte vloerlamp voor uw interieur! Lees verder >

Welke vloerlamp heeft uw voorkeur?

Vloerlampen: functioneel en sfeervol! 

Een vloerlamp is niet alleen zeer functioneel, maar dient tevens als decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of hal. Gebruik een staande lamp als functionele leeslamp voor het lezen van een boek of tijdschrift. Of voor het verlichten van een grote ruimte, zoals de woonkamer. Met een vloerlamp creëert u sfeervolle verlichting in elke ruimte!  

Kies uit meer dan 160 staande lampen

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 160 vloerlampen, passend bij ieder budget, van merken als Dutchbone, It’s about Romi en Henders en Hazel. Van een landelijke staande lamp tot een moderne design vloerlamp, perfect voor uiteenlopende woonstijlen en ruimtes. Liever geen hanglamp boven de eettafel, of is het plafond hiervoor niet geschikt? Denk eens aan een booglamp!

Welke verlichting past bij uw interieur?

Uiteraard dient de vloerlamp te passen bij de stijl van uw interieur, zo dient u rekening te houden met de afmetingen, maar ook de vormgeving en het materiaal spelen mee. Liever een model met een enkele poot of toch een driepoot vloerlamp? En welk materiaal kiest u? Een houten vloerlamp geeft een stoere en landelijke sfeer aan de woonruimte, terwijl u met een glazen lampenkap een moderne touch creëert. Wilt u zelf de sterkte van het licht bepalen? Kies dan voor een vloerlamp met dimmer. Uiteraard dient u rekening te houden met de lichtbron die u in de lamp plaatst, zo heeft u keuze uit spaarlampen, LED-lampen en gloeilampen. 

Vloerlamp kopen bij Eijerkamp?

Een vloerlamp gevonden die perfect aansluit bij uw persoonlijke woonwensen? Bestel eenvoudig online of vraag eventueel een online offerte aan.Uiteraard bent u van harte welkom in een van onze winkels, waar onze interieuradviseurs u graag informeren over de mogelijkheden. Voor de juiste vloerlamp voor uw interieur!