Skip to content

Hockers & poefs in elke woonstijl & ieder budget

hockers & poefs
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Hockers & poefs in elke woonstijl

Met een hocker en/of poef kom je volledig tot rust en geniet je van optimale ontspanning! Bij Eijerkamp vind je diverse soorten voetenbanken en poefjes, passend bij iedere woonstijl en budget. Bijvoorbeeld een leren poef met opbergruimte waarin spullen feilloos uit het zicht verdwijnen. Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal! Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste hocker en/of poef.

Hockers en poefs: optimale ontspanning

Een hocker en een poef zien er van de buitenkant nagenoeg hetzelfde uit en hebben dezelfde functie: een voetenbank die ervoor zorgt dat je nog meer tot rust kan komen. Het verschil is echter dat een hocker onderdeel uitmaakt van een bankstel en een poef een op zichzelf staand meubel is. Op beide meubels kun je gerust je voeten neerleggen en optimaal ontspannen!

Diverse soorten en maten

Bij Eijerkamp vind je diverse soorten hockers en poefjes, van grote voetenbanken tot kleine ronde poefs, verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer en riet. Daarnaast zijn de hockers en poefjes leverbaar in talloze kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een fauteuil met een zwarte poef, loungestoel met een grijze voetenbank of een hoekbank met een okergele hocker die naadloos aansluit bij het hoofdmeubel en zorgt voor een samenhangend geheel. Liefhebber van design? Dan is wellicht een hocker of poef die je volledig naar eigen wens kan samenstellen wat voor jou. Of fan van trends? Dan zijn de hockers en poefs van Feelings wat voor jou.

Hockers en poefs met opbergruimte

Een hocker en/of een poef kan naast de relaxfunctie ook nog een andere functie vervullen: een opbergpoef waarbij het opbergen van allerlei spullen, zoals speelgoed en tijdschriften, centraal staat. Deze opbergers kenmerken zich door een deksel die eenvoudig af te nemen is.

Een hocker en/of poef kopen bij Eijerkamp

Op zoek naar een hocker of een poef die perfect aansluit bij jouw persoonlijke woonwensen? Ons team van interieuradvies geven je graag advies over de juiste hocker en/of poef, passend bij jouw woonstijl en budget. Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en bekijk het ruime aanbod aan hockers en poefs!

Lees meer