Skip to content

Dekbedden Bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie dekbedden in onze woonwinkels en online. Met advies van onze experts.

Dekbedden Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Dekbedden

Een dekbed van dons, wol, katoen of van synthetisch materiaal? Of je het nou koud hebt gedurende de nacht, of veel transpireert, de dekbedden van Eijerkamp sluiten aan bij vele persoonlijke wensen. Van een één- tot tweepersoons, voor elk seizoen! Bestel uw nieuwe dekbed eenvoudig online of kom voor dekbedadvies naar Zutphen of Veenendaal!

Van een wollen tot donzen dekbed

Een donzen dekbed of toch liever een wollen dekbed? De voorkeur verschilt per persoon. Zo dien je bij het kopen van een nieuw dekbed rekening te houden met een aantal punten. Zoals de mate van transpireren gedurende de nacht en eventuele allergieën. Uiteraard verschilt de dikte van het dekbed per seizoen, tegenwoordig hebben we daar gelukkig een 4-seizoenen dekbed voor! Deze bestaan vaak uit twee of drie lagen die doormiddel van knoopjes of ritjes aan elkaar bevestigd kunnen worden. Hierdoor creëer je eenvoudig een zomerdekbed of winterdekbed!

Welk dekbed is voor mij geschikt?

Door de verschillende dekbedden begrijpen we goed dat het lastig kan zijn een keuze te maken. Welk materiaal is bijvoorbeeld het meest geschikt voor jou? En welke warmteklasse geniet jouw voorkeur; klasse 1: luchtig zomerdekbed tot klasse 4: warm winterdekbed? Als je last hebt van (stof)allergieën is een synthetisch dekbed (van bijvoorbeeld polyester) het meest ideaal, aangezien dit materiaal makkelijk wasbaar is. Daarnaast prettig als je gedurende de nacht veel transpireert gezien de ventilerende werking, hetzelfde geldt voor een katoenen of een donzen dekbed. Heb je het in de winter ’s nachts vaak koud? Dan is het aan te raden te kiezen voor een wollen dekbed!

Diverse mogelijkheden

Bij Eijerkamp vind je zowel een eenpersoons als tweepersoons dekbed, passend bij diverse dekbedovertrekken. Zoals de diervriendelijke donzen dekbedden van Vandyck, van een lichte tot een zware vulling van verschillende comfortklassen. De dekbedden van Eijerkamp bieden jou zoveel comfort, dat je na een lange dag lekker onder de wol wil kruipen!

Dekbed online kopen bij Eijerkamp!

Bestel jouw nieuwe dekbed eenvoudig online bij Eijerkamp. Kom je er nog niet helemaal uit? Onze deskundige adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste exemplaar, passend bij jouw persoonlijke wensen. Tip van onze adviseurs: was jouw dekbed zo min mogelijk, aangezien de kwaliteit van de meeste materialen hierdoor achteruit gaat. Om jouw dekbed toch te ventileren en voor de hygiëne is het beter deze even op te schudden en uit het raam te hangen. Bezoek onze winkel voor meer dekbedadvies!

Lees meer