• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils

Collectie relaxfauteuils en relaxbanken van bekende merken als Stressless, Gealux, Fitform en JORI. Bij ons vindt u de mooiste en zeer uitgebreide modellen (meer dan 100!) Heerlijk bijkomen en ontspannen in uw eigen relaxstoel? In Zutphen of Veenendaal helpen we u samen met onze adviseurs graag bij het samenstellen van uw ideale relaxfauteuil! Lees verder >

Relaxstoel of relaxfauteuil

Relaxstoel voor ultiem comfort

Een relaxstoel of relaxfauteuil biedt u in elke gewenste positie een uitstekend comfort. Een verkeerde zithouding kan funest zijn voor uw nek, rug en schouders, in een luie stoel wordt de natuurlijke vorm van uw lichaam optimaal ondersteund. De uitgebreide collectie relaxfauteuils biedt ruime mogelijkheden voor elk gewenst comfort en elke woonstijl. Zo zijn de meeste modellen uit te breiden met elektrisch verstelbare opties, onder andere door middel van een handige afstandsbediening. Of kies voor een relaxfauteuil die automatisch mee veert met de bewegingen die u maakt, zoals de modellen van Stressless. Bij Eijerkamp vindt u stijlvolle relaxfauteuils, van hoogstaande kwaliteit en ergonomisch zitcomfort!

Luie stoel op maat

Wat is het gewenste zitcomfort en welke stijl spreekt u het meest aan? Uw ideale relaxfauteuil is geheel naar wens samen te stellen, door de keuze uit materialen, uitvoeringen en stijlen. Een moderne uitstraling in uw interieur? Op een leren relaxfauteuil voelt u zich als een koning op zijn troon. Leer voelt heerlijk zacht en stevig aan, terwijl stof over het algemeen meer warmte uitstraalt in de woonkamer. Tevens zijn veel van onze relaxfauteuils leverbaar met een verstelbaar hoofd- en voeteneind, zodat u bijna volledig gestrekt kunt liggen in de uw luie stoel.

Relaxen met topmerken

Een chromen onderstel geeft een luxueuze uitstraling aan uw woonkamer, zoals de relaxfauteuils van Montèl. De relaxstoelen van Gealux zijn geheel op maat verkrijgbaar in drie gewenste uitvoeringen;  small, medium en large, variërend voor het rug- en zitgedeelte. De modellen zijn volledig af te stemmen op uw gewicht en lengte. Of breidt de relaxstoel uit met extra functies en creëer een functionele sta-op stoel. Door maatwerk zijn de relaxstoelen van Fitform volledig op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Relaxfauteuils en relaxstoelen bij Eijerkamp

Kiest u voor een relaxstoel met een hoge of lage rug, in leer of stof en welke verstelbare mogelijkheden zijn voor u van belang? Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de ideale relaxfauteuil voor u! Ervaar het comfort en kom proef zitten in een van onze winkels.