Skip to content

Relaxfauteuils in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle relaxfauteuils in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Snel in huis RELAXFAUTEUILS

Snel je nieuwe relaxfauteuil in huis? Relaxfauteuils zijn op voorraad in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! In elke woonstijl & ieder budget.

shop nu
Voorraad Relaxfauteuils Eijerkamp

Relaxfauteuils

Collectie relaxfauteuils en relaxbanken van bekende merken als Stressless, Gealux, Fitform en JORI. Bij ons vind je de mooiste en zeer uitgebreide modellen (meer dan 100!) Heerlijk bijkomen en ontspannen in je eigen relaxstoel? In Zutphen of Veenendaal helpen we je samen met onze adviseurs graag bij het samenstellen van jouw ideale relaxfauteuil!

Relaxstoel of relaxfauteuil

Een relaxstoel of relaxfauteuil geeft jou in elke gewenste positie een uitstekend comfort. Een verkeerde zithouding kan funest zijn voor je nek, rug en schouders, in een luie stoel wordt de natuurlijke vorm van je lichaam optimaal ondersteund. De uitgebreide collectie relaxfauteuils biedt ruime mogelijkheden voor elk gewenst comfort en elke woonstijl. Zo zijn de meeste modellen uit te breiden met elektrisch verstelbare opties, onder andere door middel van een handige afstandsbediening. Of kies voor een relaxfauteuil die automatisch mee veert met de bewegingen die je maakt, zoals de modellen van Stressless. Bij Eijerkamp vind je stijlvolle relaxfauteuils, van hoogstaande kwaliteit en ergonomisch zitcomfort!

Luie stoel op maat

Wat is het gewenste zitcomfort en welke stijl spreekt jou het meest aan? Jouw ideale relaxfauteuil is geheel naar wens samen te stellen, door de keuze uit materialen, uitvoeringen en stijlen. Een moderne uitstraling in je interieur? Op een leren relaxfauteuil voel jij je als een koning op zijn troon. Leer voelt heerlijk zacht en stevig aan, terwijl stof over het algemeen meer warmte uitstraalt in de woonkamer. Tevens zijn veel van onze relaxfauteuils leverbaar met een verstelbaar hoofd- en voeteneind, zodat je bijna volledig gestrekt kunt liggen in jouw luie stoel.

Relaxen met topmerken

Een chromen onderstel geeft een luxueuze uitstraling aan je woonkamer, zoals de relaxfauteuils van Montèl. De relaxstoelen van Gealux zijn geheel op maat verkrijgbaar in drie gewenste uitvoeringen; small, medium en large, variërend voor het rug- en zitgedeelte. De modellen zijn volledig af te stemmen op jouw gewicht en lengte. Of breidt de relaxstoel uit met extra functies en creëer een functionele sta-op stoel. Door maatwerk zijn de relaxstoelen van Fitform volledig op jouw persoonlijke wensen af te stemmen.

Relaxfauteuils en relaxstoelen bij Eijerkamp

Kies je voor een relaxstoel met een hoge of lage rug, in leer of stof en welke verstelbare mogelijkheden zijn voor jou van belang? Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van de ideale relaxfauteuil voor jou! Ervaar het comfort en kom proef zitten in een van onze winkels.

Lees meer