Skip to content

Gealux bij Eijerkamp

Ter ere van het 95-jarig jubileum nu tot 15% voordeel op Jubileum Specials van Gealux in onze winkels!

Gealux: tot 15% voordeel Jubileum Specials
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Gealux

Gealux staat bekend om 100% Nederlandse kwaliteitsfauteuils van de meest vakkundige ontwerpers. Uw relaxfauteuil wordt gemaakt in een van de drie gewenste maatvoeringen van een hoogwaardige kwaliteit stoffen. Met custom made maatwerk en een diversiteit aan opties maakt Gealux het verschil. Raak geïnspireerd en kom proef zitten in een van onze winkels!

Gealux

Gealux is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. De fauteuils zijn custom made te laten maken in drie gewenste maatvoeringen: small, medium en large, voor het zit- en ruggedeelte. Deze zijn onderling uitwisselbaar, zodat uw persoonlijke relaxfauteuil ook echt door u zelf is samengesteld. Daarnaast kunt u uw fauteuil uitbreiden met een scala aan luxe opties, waaronder:
• Motoren (met of zonder accu)
• Sta-op functie
• Lendepomp
• Tempur® zitkussen
• Verhogen / verlagen 

Bij Eijerkamp Zutphen adviseren onze relaxadviseurs u graag over de vele mogelijkheden van de Gealux fauteuils.

Gealux relaxfauteuils bij Eijerkamp

De ideale fauteuil is een fauteuil die past bij de vorm van uw lichaam en nauwkeurig is afgestemd op uw gewicht en lengte. Bij Eijerkamp bent u van harte welkom in de studio van Gealux. Daar staan relaxfauteuils in alle soorten en maten. U kunt er in alle rust ervaren wat het is om volledig ontspannen te zitten. Neem ook vast een kijkje op de Eijerkamp website voor een deel van de Gealux collectie. Gealux biedt u een eindeloos ruime keuze: small, medium of large (maar identiek van model!), met of zonder voetenbank, draaibaar of vast, diverse in hoogte aanpasbare voettypes in hout of metaal. Kortom, u ontwerpt uw eigen relaxfauteuil. En heeft u eenmaal de stoel van uw dromen samengesteld, dan bekijken we samen met u welke stof of leersoort het beste past bij uw interieur. Ook daarvoor nemen wij graag alle tijd.

Gealux relaxfauteuils: modern en eigentijds

De relaxfauteuil wint de laatste tijd aan populariteit, simpelweg omdat deze veel meer comfort biedt dan een conventionele stoel. Het imago van de ‘seniorenstoel’ is al lang achterhaald. Ook veel actieve veertigers kiezen daarom voor zo'n modern vormgegeven relaxfauteuil.

Maak uw Gealux relaxfauteuil compleet met een Tempur® zitkussen

Als enige Nederlandse fabrikant levert Gealux zijn relaxfauteuils met het originele (!) door NASA ontwikkelde Tempur® zitkussen voor een (nog) betere bloedcirculatie en drukverdeling. Laat u professioneel voorlichten door een van onze adviseurs voor jarenlang zitgenot.

Lees meer