Skip to content
Gealux Arc 2007 Relaxfauteuil
Gealux Arc 2007 Relaxfauteuil
Vanaf 3034.-
Vergroten
  • Gealux Arc 2007 Relaxfauteuil
1/8
Item 1 of 8

Gealux Arc 2007 Relaxfauteuil

Vanaf 3034.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Gealux Arc 2007 Relaxfauteuil

Geniet van optimale ontspanning in relaxfauteuil Arc 2007 uit de collectie van Gealux. Deze comfortabele fauteuil is uitgevoerd met een handige topswing-neksteun die het mogelijk maakt de hoofdsteun manueel te verstellen. De strakke lijnen in combinatie met de luxe bekleding geven de fauteuil een royaal en stijlvol uiterlijk. Arc kan in een ultieme relaxstand worden gezet doordat de fauteuil is voorzien van de Herz Waage functie waarbij de benen in balans zijn met het hart. De fauteuil is voorzien van een elektrisch bedienbaar relaxmechanisme wat door twee motoren inclusief accu wordt aangedreven. Naast getoond model kan Arc volledig naar wens worden samengesteld dankzij de diverse stof- en leersoorten.

Vraag direct een offerte aan voor relaxfauteuil Arc 8046 van Gealux of kom naar onze woonwinkel in Zutphen en ontdek de mogelijkheden!

Gealux Arc 2007 Relaxfauteuil
Gealux Arc 2007 Relaxfauteuil