• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Kledingkasten en garderobekasten

Kledingkast of inloopkast

Kledingkast of inloopkast

In kledingkast ruimt u kleding en accessoires netjes op. Binnen handbereik, maar wel uit het oog. Garderobekasten en kastensystemen vindt u bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal in alle stijlen, soorten en maten. In onze Kasten Studio kunt u een inloopkast, linnenkast of inbouwkast op maat laten maken. Aan de hand van uw wensen stellen wij de ideale kledingkast samen. Lees verder >

Kledingkasten en garderobekasten

De geschikte kledingkast voor u

Uw kleding op een nette manier opbergen zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw slaapkamer? Een kledingkast dient voor het mooi houden van uw kleding en accessoires, en is daarnaast een bijzonder pronkstuk in elke ruimte. Bij Eijerkamp kunt u, samen met onze adviseurs, een garderobekast op maat laten samenstellen. Op basis van de grootte van uw slaapkamer of inloopkamer kiest u een geschikte linnenkast naar wens. Heeft u beperkte ruimte in de slaapkamer? Kies dan voor een zweefdeurkast, dit model kledingkast komt vooral perfect tot z’n recht in een moderne woonstijl.

Ruime mogelijkheden door maatwerk

Met onze Hülsta adviseurs creëert u een kledingkast op maat. Zo weet u zeker dat het kastensysteem aansluit bij uw persoonlijke woonwens en – ruimte. In het Hülsta designcenter ontwerpen we samen met u en met behulp van het 3D-tekenprogramma dé perfecte kledingkast voor u! We voorzien u van een kast voor uw kleding van de allerhoogste kwaliteit, met geluidloze sluiting en draai- of schuifdeuren. Tevens bepaalt u geheel zelf de indeling van uw nieuwe garderobekast, door de keuze uit diverse lades, kastenplanken en hang gedeeltes. Uiteraard kunt u de kast voorzien van automatische LED-verlichting, zodat u zelfs in het donker uw kleding snel kan vinden. U kunt bij Eijerkamp zelfs een inloopkast naar wens samen stellen!

Voor elke woonstijl

Bent u geen liefhebber van een moderne kledingkast met glanzende afwerkingen en chromen details? De kasten van onder andere Trendhopper en vtwonen staan prachtig in een klassiek, landelijk en stoer interieur. De ruime linnenkasten bieden u voldoende ruimte voor het opbergen én ophangen van uw kleding. Prachtige eyecatchers, zoals een houten kledingkast, die door de stoere en landelijke uitstraling zeker gezien mogen worden in uw slaapkamer of inloopkamer.  

Garderobekast kopen bij Eijerkamp?

Door de ruime keuze uit kledingkasten en de mogelijkheden qua afmetingen, kleuren en indelingen, vindt u eenvoudig een exemplaar naar wens. Of u nu kiest voor een draaideurkast of een zweefdeurkast, van een groot of klein formaat. Onze deskundige adviseurs van de slaapafdeling voorzien u graag van passend advies voor een kledingkast dat perfect past in uw slaapkamer!