Skip to content

Kledingkasten bij Eijerkamp

Ontdek alle kledingkasten in onze winkels. Met interieuradvies van onze kastenexperts.

Kledingkasten Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Kledingkast of inloopkast

In een kledingkast ruim je kleding en accessoires netjes op. Binnen handbereik, maar wel uit het oog. Garderobekasten en kastensystemen vind je bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal in alle stijlen, soorten en maten. In onze Kasten Studio kun je een inloopkast, linnenkast of inbouwkast op maat laten maken. Aan de hand van jouw wensen stellen wij de ideale kledingkast samen.

Een geschikte kledingkast voor de slaapkamer

Zoveel slaapkamers, zoveel kledingkasten. In de slaapkamer mag een goede kledingkast niet ontbreken voor het opbergen van kleding, beddengoed, handdoeken en accessoires. Een garderobekast biedt plaats aan tal van spullen en zorgt ervoor dat de slaapkamer die rustige en serene uitstraling behoudt die je nodig hebt om er volledig te ontspannen en heerlijk te slapen. In het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen en in het Slaap Center in Veenendaal staan onze kastexperts klaar om je te voorzien van een advies op maat voor de ideale kledingkast of inbouwkast in jouw slaapkamer. Bekende, gerenommeerde kastenmerken als Hülsta, VTH en Nolte worden in diverse opstellingen en uitvoeringen gepresenteerd.

Maatwerk kledingkast

Een kledingkast op maat is volledig te personaliseren en zo precies af te stemmen op de ruimte van de slaap- of kledingkamer en op de persoonlijke opbergwensen. Zo wordt de ruimte optimaal benut. Onze adviseurs creëren aan de hand van jouw woonwensen een kastoplossing op maat. In het Hülsta designcenter ontwerpen we samen met jou, en met behulp van een 3D-tekenprogramma, dé perfecte Hülsta garderobekast. De kast heeft niet alleen de afmetingen en uitstraling die past bij de slaapkamer of kledingkamer, maar ook de indeling van de kledingkast is volledig naar wens in te richten. Met de keuze uit eindeloos veel elementen, lades, hanggedeeltes en legplanken krijgen kleding en linnengoed allemaal een eigen opbergplek. Uiteraard zijn de kasten te voorzien van handige functies, zoals een soft-close systeem of automatische ledverlichting.

Garderobekasten in elke woonstijl

Een landelijke kledingkast met elegante chromen handgrepen, een greeploze moderne schuifdeurkast of een garderobekast voorzien van spiegeldeuren: de mogelijkheden voor het kiezen van een kast die perfect past bij jouw woonstijl en interieur zijn eindeloos. Zo heeft garderobekast Sky van Nolte met houten draaideuren een landelijke uitstraling, maar wanneer je deze kast voorziet van hoogglans deuren of spiegeldeuren heeft de kast juist een modern uiterlijk.

Kledingkast kopen bij Eijerkamp

Geen huis is hetzelfde en individuele opbergwensen lopen sterk uiteen. Onze kastexperts in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal brengen daarom eerst jouw opbergwensen, woonstijl en budget in kaart. Of je nu kiest voor een kledingkast op maat onder een schuine wand, een inloopkast of een meer standaard garderobekast: door de ruime keuze uit kasten en de vele mogelijkheden in kleuren, materialen, afmetingen en indelingen vind je bij Eijerkamp altijd een kast die volledig aansluit op je wensen. Of je nu kiest voor een compacte zweefdeurkast, een ruime draaideurkast of een kast op maat: onze deskundige adviseurs voorzien je graag van een passend advies voor de perfecte kledingkast in jouw slaapkamer.

Lees meer