Skip to content

Saunaco bij eijerkamp

Ontdek de complete Saunaco collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Saunaco Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Saunaco

Van ontwerp tot de productie en afwerking: samen met hun team zorgen Pascalle en Peter van het Belgische designmerk Saunaco ervoor dat ieder detail van het meubel tot het uiterste verzorgd is. De hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd met het keurmerk 100% made in Belgium. De collectie kasten en tafels wordt gekenmerkt door een breed scala aan kleuren, afwerkingen en afmetingen om zo een opbergmeubel te ontwerpen dat volledig aansluit op jouw persoonlijke interieurwensen. Ontdek de collectie van Saunaco nu online of kom langs bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Van saunaproducent tot succesvol design merk

In 1969 werd familiebedrijf Saunaco opgericht door Jo van Winkel en produceerde het de eerste Finse sauna’s. Vandaag de dag is het merk vele generaties verder en uitgegroeid tot succesvolle meubelproducent voor ieder die zoekt naar authentiek en origineel design. Saunaco staat onder andere bekend om het modulaire meubelprogramma in samenwerking met Studio Segers.

Saunaco voor een duurzame toekomst

Het merk heeft ecologische duurzaamheid en eerlijke productie hoog in het vaandel staan. Ze produceren lokaal en gebruiken enkel materialen van eerlijke bronnen. Voor alle Saunaco meubels wordt hout gebruikt dat voldoet aan de nieuwe EUTR-vereisten en er wordt gebruik gemaakt van zelfopgewekte groene energie. Dit alles om met deze hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en lange levensduur te zorgen voor duurzaam gebruik van onze meubelen.

Hoogwaardige meubels van Saunaco

De collectie van Saunaco bestaat uit diverse eettafels, kasten en salontafels vervaardigd uit hoogwaardige materialen en gekenmerkt door tijdloze, strakke geometrie. Door de ruime keuze uit materialen als eikenhout, MDF en hogedruklaminaat in combinatie met diverse afwerkingen als white wash, zwart en chocoladebruin stel je jouw ideale meubel volledig naar eigen wensen samen. Ga voor een speels tv-meubel door verschillende materialen te combineren of kies een dressoir dat rust uitstraalt door voor één materiaalsoort en kleur te kiezen. De collectie past in ieder interieur!

Saunaco bij Eijerkamp

Shop de unieke design meubelen van Saunaco nu online op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij samenstellen van je favoriete meubels van Saunaco in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek de bijzondere collectie van Saunaco nu bij Eijerkamp!

Lees meer