Skip to content
Saunaco Cas Dressoir
Saunaco Cas Dressoir
Vanaf 2378.-
Vergroten
  • Saunaco Cas Dressoir
1/8
Item 1 of 8

Saunaco Cas Dressoir

Vanaf 2378.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Saunaco Cas Dressoir

Dressoir Cas van Saunaco kenmerkt zich door een heldere vormgeving met een gedetailleerde afwerking. Cas is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit veelzijdige dressoir is een ontwerp van Studio Segers die de strakke geometrie van een vierkant als uitgangspunt heeft gebruikt. De strakke vormgeving zorgt voor een eenvoudig uiterlijk, maar niets is minder waar. Cas is voorzien van voldoende opbergruimte en verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zo kun je dit dressoir volledig naar eigen wens samen stellen.

Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van dressoir Cas van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1557243
Materiaal Hout
Kleur grijs
Merk Saunaco
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer