Skip to content
Vergroten
  • Saunaco Cas Dressoir
1/10
Item 1 of 10

Saunaco Cas Dressoir

Vanaf 2378.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Saunaco Cas Dressoir

Dressoir Cas van Saunaco kenmerkt zich door een heldere vormgeving met een gedetailleerde afwerking. Cas is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit veelzijdige dressoir is een ontwerp van Studio Segers die de strakke geometrie van een vierkant als uitgangspunt heeft gebruikt. De strakke vormgeving zorgt voor een eenvoudig uiterlijk, maar niets is minder waar. Cas is voorzien van voldoende opbergruimte en verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zo kun je dit dressoir volledig naar eigen wens samen stellen, met Furnplan én met hulp van onze adviseurs. Hulp nodig? Maak dan een kastadvies afspraak. Op deze manier kun je moeiteloos een dressoir samenstellen die aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van dressoir Cas van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Saunaco Cas Dressoir
Saunaco Cas Dressoir
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen