Skip to content

Grijze tv-meubels In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle grijze tv-meubels in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts

grijze tv-meubels Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
 • Snel leverbaar 0
 • merk 0
 • kleur 1
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • materiaal 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • acties 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Subtiel en luxe: grijs tv-meubel

Op zoek naar een tijdloos meubel? Ga dan voor een grijs tv-meubel! Grijs is een rustige en neutrale kleur. Het is een mix tussen zwart en wit en zorgt voor rust en eenheid in je woonruimte. Daarom gaat een grijs tv kastje gemakkelijk samen met de rest van je interieur! Inspiratie opdoen? Ontdek de collectie online op Eijerkamp.nl of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Grijze tv-meubels in elke woonstijl

Bij Eijerkamp vind je tv-kasten in het grijs in allerlei afmetingen en verschillende interieurstijlen. Geef je woonkamer een retro look met een grijs tv-meubel in combinatie met speelse, schuine pootjes. Een zwevend tv-meubel geeft de woonkamer juist een luchtige uitstraling en voelt zich helemaal thuis in de moderne woonstijl!

Talloze mogelijkheden met een grijze tv-kast!

Met een audio meubel kun je alle kanten op. Ga voor een stijlvol model met vakken, lades en deurtjes om alle snoeren en afstandsbedieningen te verbergen. Een statement in je interieur? Ga dan voor een grijs tv-meubel vervaardigd uit mangohout of een hangend tv-meubel voor een ruimtelijke uitstraling. Bij Eijerkamp vind je ook tv-meubels op maat. Hierbij meubels bepaal je zelf de afmetingen, materialen, kleuren en het onderstel zodat je hem volledig naar eigen woonwensen samenstelt.

Shop jouw favoriete tv-meubel bij Eijerkamp

In onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en op Eijerkamp.nl shop je grijze tv-meubels van bekende woonmerken als Bree’s New World, WOOOD, Henders en Hazel, Spectral en meer! Twijfel je over welke het best in jouw interieur past? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je tijdens een persoonlijk advies graag bij het kiezen van een grijze tv-kast die perfect op jouw interieur en woonwensen aansluit. Ontdek alle grijze tv-meubels nu online of in onze woonwinkels! 

Lees meer