• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Barkrukken

Barkrukken

Barkrukken

Creëer met de barkrukken van Eijerkamp een gezellige plek om te zitten. Een kruk met een hoge of lage rug? Of een stoel met of zonder armleuningen? En heeft u de voorkeur voor stof of leer? Laat u adviseren over de mogelijkheden van bartafels en barstoelen en wat de beste oplossing voor uw eetkamer is! Lees verder >

Barkrukken: comfortabel zitten

Barkrukken voor vele woonstijlen

Met barkrukken creëert u een gezellige sfeer in de keuken, eetkamer of zelfs in de woonkamer! Samen met vrienden en familie genieten van het diner of een hapje en een drankje. Bij Eijerkamp vindt u een ruime collectie barstoelen, geschikt voor zowel een moderne als een landelijke woonstijl. 

Waar dient u rekening mee te houden?

Bij het kopen van barkrukken is het van belang rekening te houden met de beschikbare ruimte en dient u de juiste hoogte van uit te kiezen. Zo hebben de meeste krukken een hoogte van 65 of 75 cm en is het van belang dat er een ruimte van 25 tot 30 cm tussen de barkruk en bartafel overblijft. Daarnaast dient u bij het kiezen van de juiste bartafel rekening te houden met het aantal zitplekken dat u wil creëren, uiteraard passend bij de woonruimte.

Barkrukken voor comfortabel zitten

Van een houten barstoel tot een leren barkruk, met of zonder armleuningen met een chromen sledevoet onderstel of zelfs met een draaibare voet. Naast dat de barstoelen uit onze collectie stijlvol en trendy staan in vele interieurs, zitten deze uiterst comfortabel! Zo vindt u bij Bert Plantagie moderne barkrukken, met een hoge comfortabele rugleuning zodat u nog uren lang wil blijven zitten. Of laat u inspireren door de hoge stoelen van Zuiver, in vele kleuren stof verkrijgbaar en voorzien van een elegant sledevoet onderstel.

Barkrukken en barstoelen kopen bij Eijerkamp

Een keuze kunnen maken uit de stijlvolle collectie barkrukken en barstoelen? Bestel de complete set eenvoudig online of vraag een offerte aan. Komt u er nog niet helemaal uit? Onze interieuradviseurs helpen u graag met het samenstellen van de juiste meubels voor uw eetkamer! Bezoek een van onze winkels en laat u inspireren over de collectie barkrukken en barstoelen.