Skip to content

Zitbanken In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle zitbanken in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Bank of hoekbank? 5 woontips!

Ontdek alle handige tips voor het kiezen van een bank!

bekijk nu

Snel in huis Ruim 150 (hoek)banken

Snel je nieuwe bank in huis? Ontdek alle voorraad (hoek)banken nu!

shop nu
banken op voorraad

Nieuwe bank? We helpen je graag

Onze interieuradviseurs helpen je graag jouw perfecte bank te vinden!

maak afspraak

Zitbanken in elke woonstijl & budget

De perfecte zitbank moet naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke woonwensen. Bij Eijerkamp vind je een uitgebreid aanbod zitmeubels, van 2- en 2,5 zitsbanken, 3- en 3,5-zitsbanken, 4- en 4,5-zitsbanken tot 5-zitsbanken verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is er altijd een zitbank die bij jouw woonstijl en budget past. Onze ervaren interieuradviseurs helpen je in Zutphen & Veenendaal graag verder voor een zitbank naar wens!

Een zitbank naar wens

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden als het gaat om meubels, zo ook voor zitbanken. Een zitbank moet comfortabel zitten en passen bij jouw interieur. Bij Eijerkamp vind je diverse soorten zitbanken verkrijgbaar in 2- en 2,5 zitsbank, 3- en 3,5-zitsbank, 4- en 4,5-zitsbank en 5-zitsbank leverbaar in diverse kleuren. Op deze manier is er altijd een zitmeubel dat bij jouw interieur past! Een zitmeubel geheel authentiek maken? Kies bijvoorbeeld voor een modulaire bank, waarbij je volledig naar eigen wens een zitbank op maat samen kan stellen.

Een leren of stoffen zitbank?

De keuze voor een zitmeubel van leer of stof hangt af van jouw persoonlijke woonwensen. Een leren bank heeft meer onderhoud nodig dan een stoffen zitmeubel, maar een stoffen zitbank zorgt over het algemeen voor meer comfort. Een bank moeilijk te combineren met andere meubels? Ga voor een stoffen 3-zitsbank in het grijs, die eenvoudig te mixen is. Liefhebber van design? Bekijk dan de moderne zitbanken met een strakke vormgeving en hoogwaardige materialen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een 2-, 3-, 4- en 5-zitsbank.

Zitbank met opbergruimte

Last van allerlei spullen die rond zwerven in huis? Dan is wellicht een kistbank met opbergruimte wat voor jou. In een kistbank berg je eenvoudig allerlei spullen op en deze verdwijnen gemakkelijk uit het zicht. Of lees in onze blog Tips voor het kopen van een nieuwe bank allerlei suggesties die handig zijn bij het kopen van een bank.

Nieuwe zitbank kopen?

Op zoek naar een nieuwe zitbank, maar kom je er zelf niet uit? In onze woonwinkels Zutphen en Veenendaal kun je terecht bij onze experts voor een persoonlijk interieuradvies. Hierin wordt er advies gegeven over de juiste zitbank, van een 2-zits tot een 5-zitsbank, passend bij jouw woonstijl en budget. Bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en kom proef zitten op ons uitgebreide assortiment zitbanken!

 

Lees meer