Skip to content
Stressless Stella Bank
Stressless Stella Bank
Vanaf 3450.-
Vergroten
  • Stressless Stella Bank
1/6
Item 1 of 6

Stressless Stella Bank

Vanaf 3450.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Stressless Stella Bank

Geniet van subliem zitcomfort op bank Stella van Stressless. Deze modulaire bank is uitgevoerd met inventieve technieken om zo op ieder moment van de dag te ondersteunen in een aangename zithouding. Stella is uit te voeren met BalanceAdapt: deze functie reageert op de kleinste beweging van het lichaam waardoor te allen tijde een optimale houding wordt gegarandeerd.

Bank Stella van Stressless is verkrijgbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden van de comfortabele relaxbank in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Onze comfortexperts staan klaar voor een advies op maat.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602447
Breedte 197 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 93 cm
Merk Stressless
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer