Skip to content

Stressless bij eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Stressless Brandstores in onze winkels. Met interieuradvies van onze Stressless experts.

Stressless Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Stressless

Stressless biedt overal ter wereld comfortabele zitervaringen. De mogelijkheden zijn eindeloos met de verschillende maten, verstelopties en comfortfuncties. Uw persoonlijke wensen staan centraal voor de perfecte Stressless bank of relaxfauteuil. Kom proef zitten bij Eijerkamp in de grootste Stressless Studio van Nederland of bekijk de ruime online collectie.

Stressless relax fauteuils

Stressless: Het totaalconcept van ultiem comfort

Over de hele wereld zijn mensen enthousiast over de combinatie van functie, stijl en zitcomfort van de Noorse Stressless fauteuils, stoelen en banken. Beleef uw meest comfortabele zitervaring bij Eijerkamp, de grootste Stressless Studio in Nederland. Onze deskundige Stressless adviseurs stellen graag uw ideale zitmeubel samen, welke optimaal bij uw lichaam past. Bovendien ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op onderstel en functie.

Optimale zachtheid en luxe zitgevoel

Met de gepatenteerde functies onderscheiden de originele Stressless comfortmeubelen zich van alle anderen. Dankzij het gegoten schuimstof met comfort-zones zakt u diep in de weg. Het ErgoAdapt- en Plus™-systeem bieden uw lichaam in elke houding optimale ondersteuning. De traploze hoofdsteun en het Stressless glijsysteem reageren op de kleinste bewegingen, zonder dat u knoppen hoeft te bedienen. Ook bij het activeren van de slaapfunctie blijft uw lichaam in balans.

Stressless biedt ontspanning op maat

De Stressless relaxmeubelen van de Scandinavische fabrikant Ekornes hebben vele mogelijkheden in bekleding (stof en leer), kleur en stijl. Bovendien zijn vrijwel alle banken, stoelen en relaxfauteuils verkrijgbaar in 3 maten, zoals relaxfauteuil Stressless Voyager. Individueel in te stellen qua zitting en rugleuning. Ook de zitplaats in de banken zijn verstelbaar en hebben alle beroemde comfortfuncties. Dankzij de ruime keuze aan modellen die qua ontwerp op elkaar afgestemd zijn, combineert u eenvoudig een bank met een fauteuil.

Comfortabele modellen

In de collectie relaxfauteuils van het Noorse merk vindt u comfortabele modellen, zoals de Stressless City, leverbaar in twee verschillende zithoogtes. De Stressless Nordic en Stressless Crown zijn vergelijkbaar aan elkaar door het opvallend vormgegeven onderstel, leverbaar in 7 verschillende kleuren. Door het BalanceAdapt systeem beweegt de Stressless Skyline fauteuil mee met de bewegingen die u maakt, voor optimaal comfort!

Van computertafel tot thuisbioscoop

Naast de Stressless stoelen, banken en relaxfauteuils bieden we nog andere meubels: Praktische tafels en bijpassende (verstelbare) voetenbanken die extra comfort geven. De speciale tafeloplossingen bieden een stabiel, doch uiterst flexibel werkblad voor laptop ondersteuning. Perfect in combinatie met bureaustoel Stressless Blues. Efficiënt, flexibel en ergonomisch. En kent u de thuisbioscoop al? De Stressless home cinema maakt van elke film een ware belevenis!

Lees meer