Skip to content
Stressless Tokyo High Relaxfauteuil + Hocker
Stressless Tokyo High Relaxfauteuil + Hocker
Vergroten
  • Stressless Tokyo High Relaxfauteuil + Hocker
1/4
Item 1 of 4

Stressless Tokyo High Relaxfauteuil + Hocker

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Tokyo High Relaxfauteuil + Hocker

Relaxfauteuil Tokyo van Stressless biedt heerlijk zitcomfort om volop te genieten. De slanke rugleuning en designpoot geven het fauteuil een moderne uitstraling. 

Tokyo biedt maximale ondersteuning voor het lichaam dankzij de hoge rugleuning, die voorzien is van een comfortabel en zacht gevoerd kussen. Het nekkussen is verstelbaar, zodat je rug en nek op ieder moment de gewenste ondersteuning krijgen. 

Naast getoonde model met hoge rugleuning en verstelbaar nekkussen is relaxfauteuil Tokyo ook beschikbaar met een lage rugleuning en een tot 10 cm verstelbare hoofdsteun. Tokyo relaxstoel heeft een Star base onderstel vervaardigd uit elegant aluminium met mat zwarte afwerking en wordt geleverd met bijpassende hocker. 

Kom proef zitten op relaxfauteuil Tokyo van Stressless en laat je persoonlijk adviseren door onze comfortexperts in onze Stressless Studio in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1634650
Breedte 80 cm
Hoogte 110 cm
Diepte 81 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 49 cm
Materiaal Leder Paloma
Kleur Black
Merk Stressless
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer