• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Hoofdkussens

Hoofdkussens

Hoofdkussens

Een hoofdkussen die perfect past bij uw slaapgedrag? Bij Eijerkamp vindt u kussens in diverse soorten, maten en materialen. Zoals wol, dons en een synthetisch hoofdkussen. Zodat uw hoofd en nekwervels optimaal worden ondersteund en u geniet van een goede nachtrust. Ons assortiment bestaat uit hoofdkussens voor rug-, buik- en zijslapers! Lees verder >

Welk hoofdkussen is geschikt voor u?

Een hoofdkussen voor perfecte ondersteuning

Een goed hoofdkussen is bepalend voor een fijne nachtrust. Maar welk kussen past het beste bij u? Dit verschilt per persoon en kan te maken hebben met vele zaken. Zo dient u rekening te houden met uw slaaphouding, de breedte van uw schouders, de hardheid van uw matras, eventuele allergieën en transpiratie gedurende de nacht. Bij Eijerkamp vindt u een divers aanbod hoofdkussens van diverse slaapmerken als Tempur en Vandyck. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste hoofdkussen, waarbij uw schouders, hoofd en nek optimaal worden ondersteund!

Voor een optimale nachtrust

Voor elke gewenste slaaphouding is een ander hoofdkussen geschikt, zodat u zo min mogelijk last heeft van klachten en geniet van een heerlijke nachtrust. Er zijn verschillende soorten slaap posities, zo kunt u het fijn vinden om op uw rug te slapen. Of slaapt u graag op uw buik of zij? Bij Eijerkamp vindt u voor iedere slaap positie het perfecte hoofdkussen!

Welk kussen past bij uw slaaphouding?

Buikslaper: een laag, zacht en soepel hoofdkussen (Tempur Comfort Pillow).
Rugslaper: een stevig middelhoog hoofdkussen, zoals een kussen met ingebouwde nekrol (Tempur Queen).
Zijslaper: een stevig, hoog hoofdkussen (Tempur Symphony)

Daarnaast zijn er hoofdkussens van diverse materialen, afmetingen en hoogtes. Heeft u brede schouders? Kies dan voor een hoog kussen. Slaapt u op een zacht matras? Dan is een lager hoofdkussen het meest geschikt. Wist u dat wol een ventilerende en vochtregulerende werking heeft? Ideaal voor mensen die veel transpireren gedurende de nacht. Ga voor een synthetisch kussen als u last heeft van allergieën. Zo is de Allergy Free van Vandyck speciaal behandeld tegen huisstofmijt en bacteriën. Een donzen hoofdkussen voelt heerlijk zacht aan en is druk verlagend!

Een hoofdkussen kopen bij Eijerkamp?

Een hoofdkussen gevonden die aan uw slaapwensen voldoet? Bestel deze eenvoudig online bij Eijerkamp! Uiteraard bent u meer dan welkom in onze winkels, zodat u diverse kussens uit kan proberen. Tevens kunnen onze slaap specialisten u voorzien van het juiste advies voor uw nieuwe hoofdkussen!