Skip to content

Hoofdkussens bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie hoofdkussens in onze woonwinkels en online. Met advies van onze experts.

Hoofdkussens Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Hoofdkussens

Een hoofdkussen die perfect past bij jouw slaapgedrag? Bij Eijerkamp vind je kussens in diverse soorten, maten en materialen. Zoals wol, dons en een synthetisch hoofdkussen. Zodat jouw hoofd en nekwervels optimaal worden ondersteund en je geniet van een goede nachtrust. Ons assortiment bestaat uit hoofdkussens voor rug-, buik- en zijslapers!

Een hoofdkussen voor perfecte ondersteuning

Een goed hoofdkussen is bepalend voor een fijne nachtrust. Maar welk kussen past het beste bij jou? Dit verschilt per persoon en kan te maken hebben met vele zaken. Zo dien je rekening te houden met uw slaaphouding, de breedte van uw schouders, de hardheid van uw matras, eventuele allergieën en transpiratie gedurende de nacht. Bij Eijerkamp vind je een divers aanbod hoofdkussens van diverse slaapmerken als Tempur en Vandyck. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste hoofdkussen, waarbij jouw schouders, hoofd en nek optimaal worden ondersteund!

Voor een optimale nachtrust

Voor elke gewenste slaaphouding is een ander hoofdkussen geschikt, zodat je zo min mogelijk last heeft van klachten en geniet van een heerlijke nachtrust. Er zijn verschillende soorten slaap posities, zo kun je het fijn vinden om op jouw rug te slapen. Of slaapt je graag op je buik of zij? Bij Eijerkamp vind jevoor iedere slaap positie het perfecte hoofdkussen!

Welk kussen past bij jouw slaaphouding?

Buikslaper: een laag, zacht en soepel hoofdkussen (Tempur Comfort Pillow).Rugslaper: een stevig middelhoog hoofdkussen, zoals een kussen met ingebouwde nekrol (Tempur Queen). Zijslaper: een stevig, hoog hoofdkussen (Tempur Symphony)

Daarnaast zijn er hoofdkussens van diverse materialen, afmetingen en hoogtes. Heb je brede schouders? Kies dan voor een hoog kussen. Slaap je op een zacht matras? Dan is een lager hoofdkussen het meest geschikt. Wist je dat wol een ventilerende en vochtregulerende werking heeft? Ideaal voor mensen die veel transpireren gedurende de nacht. Ga voor een synthetisch kussen als je last hebt van allergieën. Zo is de Allergy Free van Vandyck speciaal behandeld tegen huisstofmijt en bacteriën. Een donzen hoofdkussen voelt heerlijk zacht aan en is druk verlagend!

Een hoofdkussen kopen bij Eijerkamp?

Een hoofdkussen gevonden die aan jouw slaapwensen voldoet? Bestel deze eenvoudig online bij Eijerkamp! Uiteraard ben je meer dan welkom in onze winkels, zodat je diverse kussens uit kan proberen. Tevens kunnen onze slaap specialisten jou voorzien van het juiste advies voor jouw nieuwe hoofdkussen!

Lees meer