Skip to content
Tempur Symphony SmartCool Hoofdkussen
Tempur Symphony SmartCool Hoofdkussen
Vergroten
  • Tempur Symphony SmartCool Hoofdkussen
1/4
Item 1 of 4

Tempur Symphony SmartCool Hoofdkussen

Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis

Eijerkamp vertelt over Tempur Symphony SmartCool Hoofdkussen

Slapen op de rug of zijkant wordt een feestje met het Tempur Symphony Hoofdkussen. Dit kussen is uniek gevormd en ontworpen om zowel rug- als zijslapers te ondersteunen tijdens het slapen. Het kussen is gemaakt van Tempur-materiaal, dat zich aanpast aan de vorm van het hoofd en de nek voor optimale drukverlaging en comfort.

Het kussen heeft een unieke dubbelzijdige vorm, met een hogere en een lagere rand, zodat je kunt kiezen welke kant het beste bij jouw slaaphouding past. De hogere zijde is ontworpen voor zijslapers, terwijl de lagere zijde meer geschikt is voor rugslapers.

Het kussen heeft ook een afneembare en wasbare hoes die gemaakt is van een speciale stof die zorgt voor een verkoelend effect. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen.

De Small-maat is geschikt voor mensen met een kleiner postuur of voor mensen die graag op een wat hoger kussen slapen. Het kussen is ook verkrijgbaar in andere maten, afhankelijk van je lichaamsbouw en slaaphouding.

Bekijk meer