• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Tempur

Tempur beeld 1

 

Comfortabele nachtrust met Tempur

Zacht waar wenselijk en hard waar noodzakelijk. De drukverlagende kussens en matrassen van Tempur bieden herstel, comfort en rust. In tegenstelling tot gewoon schuim dat samengedrukt wordt wanneer er gewicht op komt, bevat het visco-elastische materiaal van Tempur open cellen die zich exact vormen naar de contouren van het lichaam. In de Tempur Studio bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal ervaar je wat Tempur voor jou en je gezondheid kan betekenen. 

 

Tempur: Medisch aanbevolen

Het temperatuurgevoelige materiaal Tempur werd in de jaren ’70 oorspronkelijk door NASA ontwikkeld om de binnenkant van raketten te bekleden, zodat de bemanning weinig druk ondervond tijdens de ruimtereis. Dit bleek naderhand hét ideale drukverlagende product voor matrassen en kussens om rugklachten te voorkomen. Dankzij deze doorbraak in slaaptechnologie wordt Tempur nu wereldwijd door meer dan 75.000 medisch specialisten gebruikt voor patiënten die kampen met slaapproblemen, rug-, gewrichts- of nekklachten.

Tempur beeld 2 Tempur beeld 3

 

Slapen op een drukverlagend matras

Een Tempur matras vormt zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. De ruggengraat en gewrichten vinden hun natuurlijke positie terug, waardoor spieren en zenuwen zo min mogelijk belast worden en optimaal ontspannen. Dit vermindert snurken, waardoor je geniet van een ongestoorde nachtrust. Het hoge comfort en de drukverlagende eigenschappen van Tempur matrassen zorgen er bovendien voor dat rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen. 

 

Tempur kussens voor comfort & verlichting

In een Tempur kussen heerst een harmonie van fluwelen zachtheid, comfort en ondersteuning. De comfortkussens ondersteunen in de favoriete slaaphouding. De therapeutische hoofdkussens bevatten dezelfde open celstructuur als de Tempur matrassen. Hierdoor vormt het kussen zich naar de exacte vormen van nek en hoofd. Dit verlicht en ondersteunt de nek- en schouderspieren en draagt bij aan een optimale, diepe slaap. 

Tempur beeld 4 Tempur beeld 5

 

Tempur bedden & bedbodems

Gaat je voorkeur uit naar een bed met een hoge instap, met een elektrische verstelbare bedbodem of met een stijlvol hoofdbord? In het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen en het Slaap Center in Veenendaal vind je een ruim aanbod aan opstellingen en combinaties uit de Tempur beddencollectie. Kies bijvoorbeeld voor een bedbodem en matras in één, zodat de twee delen nooit ten opzichte van elkaar verschuiven. Samen met een ventilerende bedbodem creëer je de ideale slaapsituatie voor iedere slaapkamer!

Tempur boxsprings Tempur matrassen Tempur hoofdkussens