Skip to content

Tempur bij eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Tempur Studio's in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Tempur
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Tempur matrassen, bedden en boxsprings

Een Tempur matras laat je gewichtloos slapen. Ontstaan voor ruimtereizen en doorontwikkeld als onderscheidend, medisch aanbevolen merk. De druk verlagende matrassen, luxe boxsprings, hoofdkussens, bedden en bedbodems bieden allen optimaal comfort. Ontdek het Tempur gevoel zelf tijdens een reis in onze unieke Space Cabin of bekijk de ruime online collectie.

Comfortabele nachtrust dankzij Tempur

Zacht waar wenselijk en hard waar noodzakelijk. De drukverlagende kussens en matrassen van Tempur bieden herstel, comfort en rust. In tegenstelling tot gewoon schuim dat samengedrukt wordt wanneer er gewicht op komt, bevat het visco-elastische materiaal Tempur open cellen die zich exact vormen naar de contour van jouw lichaam. In de Tempur Studio bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal laten we je ervaren wat Tempur voor jou en je gezondheid kan betekenen. Beleef de 12 minuten durende ruimtereis in onze Space Cabin. Een greep van de Tempur collectie aan bedden, boxsprings, bedbodems, matrassen, dekbedden, kussens en comfortproducten is te zien op de Eijerkamp website.

Medisch en wetenschappelijk aanbevolen

Het temperatuurgevoelige materiaal Tempur werd in de jaren ’70 oorspronkelijk door NASA ontwikkeld om de binnenkant van raketten te bekleden, zodat de bemanning weinig druk ondervond tijdens de ruimtereis. Dit bleek naderhand hét ideale drukverlagende product voor matrassen en kussens om rugklachten te voorkomen. Alle Tempur producten hebben sinds 1996 het officiële ´Certified Space Technology´ zegel. Dankzij de grote doorbraak in slaaptechnologie wordt Tempur nu wereldwijd door meer dan 75.000 medische specialisten gebruikt en aanbevolen voor patiënten die kampen met slaapproblemen, rug-, gewrichts- of nekklachten.

Ongestoord slapen op een drukverlagend Tempur matras

Een Tempur matras vormt zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van je lichaam. Je ruggengraat en gewrichten vinden hun natuurlijke positie terug, waardoor spieren en zenuwen zo min mogelijk belast worden. Dit vermindert snurken, waardoor je geniet van een ongestoorde nachtrust. Het hoge comfort en de drukverlagende eigenschappen van Tempur matrassen zorgen er bovendien voor dat rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen. Je geniet van de meest comfortabele slaaphouding waarbij nek, rug en schouders de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Tempur kussens voor comfort en verlichting

In een Tempur kussen heerst een harmonie van fluwelen zachtheid, comfort en ondersteuning. De comfortkussens ondersteunen je in jouw favoriete slaaphouding. De therapeutische hoofdkussens bevatten dezelfde open celstructuur als de Tempur matrassen. Hierdoor vormt het kussen zich naar de exacte vormen van nek en hoofd. Dit verlicht en ondersteunt de nek- en schouderspieren. Ook hebben wij Tempur kussens speciaal voor de buikslapers of een kussen die het evenwicht stimuleert.

Tijdloze én moderne Tempur bedden en bedbodems

Gaat je voorkeur uit naar een bed met een hoge instap, met een elektrische verstelbare bedbodem of met een stijlvol hoofdbord? Bij Eijerkamp heb je volop keus in opstellingen, materialen en kleurencombinaties uit de Tempur beddencollecties Prestige, Supreme, Relaxation en Classic. Kies bijvoorbeeld voor een bedbodem en matras in één, zodat de twee delen nooit ten opzichte van elkaar verschuiven. Samen met een ventilerend bedbodem Cloud creëer je de ideale slaapsituatie voor iedere slaapkamer! Beleef het Tempur gevoel bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal of droom alvast weg van de Tempur collectie op de Eijerkamp website.

Lees meer