Skip to content
Tempur Arc Form Boxspring
Tempur Arc Form Boxspring
Vanaf 1705.-
Vergroten
  • Tempur Arc Form Boxspring
1/9
Item 1 of 9

Tempur Arc Form Boxspring

Vanaf 1705.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Tempur Arc Form Boxspring

Boxspring Arc van Tempur is ontworpen in samenwerking met bekroond ontwerpbureau Studio Stockholm met het oog op de meest uiteenlopende wensen, trends en stijlen van over de hele wereld. Gekenmerkt door een strak lijnenspel met geronde hoeken en talloze keuzemogelijkheden in modulaire elementen, smelten design en functie naadloos samen in deze collectie handgemaakte bedden.

Mogelijkheden van Arc
Je stelt Tempur Arc volledig af op jouw woon- en slaapwensen dankzij het brede scala aan mogelijkheden van bedbodem tot hoofdbord en poten in talloze materialen en kleuren. Zo creëer je moeiteloos een Tempur bed dat écht bij je past. En extra duurzaam, want ook als je wensen in de loop van de tijd veranderen, zijn de modulaire elementen eenvoudig te vervangen. De ultieme slaapervaring? Combineer jouw Arc met een Tempur matras en/of bedbodem voor nóg meer comfort of ga voor de verstelbare variant van Arc.

Getoond boxspring Arc is voorzien van hoofdbord Form, geïnspireerd op de rust die je ervaart in de Scandinavische natuur. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of proefliggen? Kom langs in onze Tempur Studio’s bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal! Onze slaapexperts helpen je graag met een persoonlijk slaapadvies bij het samenstellen van een bed dat naadloos op jouw wensen aansluit.

Tempur Arc Form Boxspring
Tempur Arc Form Boxspring
Meer uit de Arc Form serie Bekijk ook
Meer uit de Arc Form serie Bekijk ook