Skip to content

Bedbodems bij Eijerkamp

Ervaar alle bedbodems in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Bedbodems Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Slaapkamer inrichten?

Bedbodems zijn er in allerlei soorten en maten om jou voor te voorzien van een comfortabele en gezonde nachtrust. Onze bedbodems, van een lattenbodem tot een spiraalbodem, voorzien jou van een subliem slaapcomfort, omdat jouw drukpunten actief worden ondersteund. Ook kun je bij ons terecht voor een elektrisch verstelbare bedbodem!

Van een verstelbare bedbodem tot lattenbodems

Bedbodems zijn er in vele soorten en maten, de meest bekende is toch wel de lattenbodem. Daarnaast bestaat er ook een spiraalbodem en schotelbodem óf kies voor uitstekend comfort gedurende de nacht met een elektrisch verstelbare bedbodem. Voor de juiste ondersteuning van jouw rug, hoofd en schouders, zelfs als je veel beweegt in uw slaap. Uiteraard is het van belang dat de bodem past bij het matras. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden voor jouw nieuwe bedbodem!

Diverse mogelijkheden

Ervaar het ergonomische comfort van de bedbodems van Hülsta en Tempur, met verstelbare mogelijkheden voor een slaaphouding naar wens. Zo zijn hoofd- en voeteneind apart van elkaar te verstellen, zodat je ook comfortabel een boekje kunt lezen of tv kan kijken. Zowel geschikt voor een- als tweepersoons matrassen. Een schotelbodem zorgt voor een optimale ventilatie van het matras, daarnaast stel je de hardheid per zones naar wens in. Terwijl een lattenbodem eenvoudiger op verschillende afmetingen aan te passen is.

Bedbodem kopen bij Eijerkamp?

Maak kennis met de vele mogelijkheden van de bedbodems en laat je adviseren door onze experts. Zo vinden we samen met jou een model dat perfect aansluit op jouw lichaamshouding, comfortwensen, budget en uiteraard het matras. Ervaar het comfort van de diverse bedbodems en bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Lees meer