Skip to content
Auping Smart Base 1M Bedbodem
Auping Smart Base 1M Bedbodem
Vergroten
  • Auping Smart Base 1M Bedbodem
1/5
Item 1 of 5

Auping Smart Base 1M Bedbodem

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Smart Base 1M Bedbodem

Spiraalbodem Smart Base 1M van Auping is een aangename toevoeging aan je Auping bed en laat je iedere ochtend uitgerust ontwaken. Smart Base 1M is uitgevoerd met een elektrisch verstelbaar rugdeel en een manueel verstelbaar voetendeel om een voor jou optimale houding aan te nemen.

Eigenschappen Auping Smart Base

Alle elektrisch verstelbare bedbodems van Auping zijn Smart en te verbinden met de Auping Connect app op je telefoon of smartphone om de bedbodem te bedienen. Met diverse intelligente functies, geniet je iedere nacht van optimaal slaapcomfort. Zodra de Auping Connect app bijvoorbeeld detecteert dat er wordt gesnurkt, beweegt de spiraalbodem zodat je weer vrij kan ademen. Daarnaast is het mogelijk om in te stellen dat het hoofdeind van het bed omhoog komt wanneer het tijd is om te ontwaken, zo word je heerlijk wakker.

Optimale ventilatie

Zoals iedere spiraalbodem van Auping, heeft ook de 1M Smart Base 80% open ruimte voor luchtcirculatie, hierdoor ventileert de bodem optimaal. De dwarsgespannen spiralen zijn vervaardigd uit ijzersterk staal en zorgen met haar 10.000 ondersteuningspunten voor de perfecte ondersteuning van het lichaam.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van de Smart Base 1M spiraalbodem van Auping in onze Auping Studio's in Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts helpen je graag tijdens een persoonlijk slaapadvies.

Auping Smart Base 1M Bedbodem
Auping Smart Base 1M Bedbodem