Skip to content

Auping Studio's Bij Eijerkamp

Ontdek de collectie in de Auping Studio's in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Auping: 20% korting complete collectie
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Auping Studio's bij Eijerkamp

Ontdek de nieuwste Auping collectie met best ventilerende design bedden, boxsprings & matrassen bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal!

adres- & openingstijden
Auping Studio's open op afspraak

Slaapadvies In de winkels

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert!

maak afspraak

In 4 stappen Naar een goed matras

Op zoek naar een nieuw matras? Ontdek in 4 stappen welk matras het best bij jou past!

ontdek nu

Auping

Dromen komen uit in de bedden en boxsprings van Auping! Opgericht in 1888 door Johannes Auping in Hanzestad Deventer zet Koninklijke Auping zich al ruim 130 jaar in voor de beste manier van uitrusten: heerlijk kunnen slapen. Met een ruime collectie bedden, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken ervaar je met Auping gegarandeerd wat goed slapen is.

Auping, slaapinnovatie én Nederlands vakmanschap sinds 1888

Auping werd in 1888 door Johannes Auping opgericht in Hanzestad Deventer aan de IJssel. Met de missie dat een uitgeruste wereld een betere wereld is, maakt het slaapmerk sinds jaar en dag bedden vanuit de gedachte dat elk lichaam anders is. Met bijzonder oog voor detail, het milieu en slaapinnovatie focust Auping zich op de beste manier van uitrusten.

Auping, geen bed ventileert beter

Auping dankt haar bekendheid aan haar unieke spiraalbodems. In 1888 ontwierp oprichter Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed voor het ziekenhuis. De ‘stalen gezondheidsmatras’ vond meteen gretig aftrek. Het succesvolle spiraalbed leidde in 1988 tot de toekenning van het predikaat ‘Koninklijk’. Door de open structuur van de bedbodem zorgt Auping dat 80% van het bed geventileerd wordt met schone en frisse lucht. Er is geen bed dat beter ventileert!

Auping spiraalbodems

De meer dan 10.000 drukpunten in de spiraalbodem van Auping zorgen, in combinatie met DPPS pocketveren matras, voor de juiste ondersteuning van het lichaam en een gelijkmatige verdeling van de lichaamsdruk, zoals in de Auping Original. Dat betekent dat spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen en je zo moeiteloos draait en comfortabel slaapt. Met de Comfortslide® kunnen ook heup- en schouderzones aan de persoonlijke slaap- en comfortwensen worden aangepast.

Auping matras voor persoonlijk comfort

Een Auping matras staat garant voor een optimale nachtrust. Door continu onderzoek en het gebruik van innovatieve technieken en materialen zorgt Auping dat je elke nacht diep slaapt en iedere ochtend uitgerust en energiek waar opstaat. De hoogwaardige matrassen van Auping worden, net als de andere items uit de collectie, vervaardigd uit duurzame, eerlijke materialen en met de hand gemaakt in de fabriek van Auping in Deventer. In onze matrassenstudio in de Auping Plaza in Zutphen & Auping Premium Store in Veenendaal kun je proef liggen op verschillende matrassen, zoals de Auping Maestro, Auping Vivo en Auping Cresto.

Esthetisch en duurzaam design

Slapen doe je graag in een comfortabel en mooi bed. Auping begrijpt dat als geen ander. Alle bedden en boxsprings van Auping kun je volledig naar wens samenstellen. Met de keuze uit verschillende materialen, stoffen, hoofdborden en uiteenlopende kleuren ontwerp je een bed dat helemaal bij jouw woonsmaak en slaapkamer past! Het Auping Design Team zoekt continue naar de juiste balans tussen uitstraling en comfort. Het merk kiest bewust voor duurzame productiemethoden en streeft naar het gebruik van recyclebare en milieuvriendelijke materialen. De Auping Essential is als eerste bed ter wereld onderscheiden met een Cradle to Cradle® Silver certificaat: dit wil zeggen dat de Essential volledig recyclebaar is én voor het grootste gedeelte vervaardigd is uit eerlijke, gerecyclede materialen.

Comfortabele ledikanten

De bedden van Auping staan bekend om de combinatie van prachtig design en ultiem comfort. Zoals de design klassieker Auping Auronde, na meer dan 35 jaar nog steeds het meest verkochte bed in Nederland. Of de Auping Royal, het eerste ledikant dat zich gedurende de slaap automatisch aanpast aan de slaaphouding, voor een ontspannen nachtrust. En met de modellen uit de Match collectie kun je alle kanten op, van diverse hoofdborden tot spiraalbodems! Zoals de Auping Match Wood, voorzien van een houten omranding en gestoffeerde hoofdbordkussens.

Ontdek de complete Auping collectie in onze Auping Plaza in Zutphen en onze Auping Select Store in Veenendaal. Onze slaapexperts staan voor een deskundig en persoonlijk slaapadvies.

Lees meer