• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Auping

 

Auping matrassen, boxsprings & bedden

Koninklijke Auping is in 1888 opgericht door Johannes Auping in Hanzestad Deventer en zich al ruim 130 jaar in voor de beste manier van uitrusten: heerlijk kunnen slapen! Met Auping ervaar je gegarandeerd wat goed slapen is: met een ruime collectie bedden, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken én werelds eerste slaaprobot Somnox ben je met Auping verzekerd van een goede nachtrust! 

Auping Plaza Zutphen Auping Plaza Zutphen

Auping Studio Eijerkamp Zutphen

Leuk als je langskomt in onze Auping Studio in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen. Wij nemen graag de tijd voor je om de complete collectie beddenboxspringsmatrassen, hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken te laten zien. Gun jezelf de tijd om te ervaren welk Auping bed en/of matras het beste bij jouw slaapwensen past en maak een afspraak voor persoonlijk slaapadvies zodat wij altijd ruim de tijd voor je hebben.

Afspraak maken slaapadvies

openingstijden Auping Studio Zutphen

Auping Studio Eijerkamp Veenendaal

In onze woonwinkel in Veenendaal ontvangen we je graag in onze Auping Studio. Onze slaapexperts adviseren je hier met liefde over het juiste slaapcomfort en geven persoonlijk slaapadvies. Met een ruime keuze uit de bedden, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden en overtrekken uit de collectie van Auping vervullen wij in onze Auping Studio bij Eijerkamp Veenendaal altijd jouw slaapwensen! Maak nu een afspraak en stel jouw Auping bed volledig naar wens samen. 

openingstijden Auping Studio Veenendaal

Auping Plaza Zutphen Auping Somnox

De iconen van Auping

Auping introduceert slaaprobot Somnox

Maak kennis met slaaprobot Somnox. Auping is slaapinnovatie pur sang. Met de introductie van Slaaprobot Somnox, de eerste slaaprobot ter wereld, draagt Auping met intelligente algoritmes en effectieve en bewezen ontspanningstechnieken bij aan een goede nachtrust. Ontwikkeld in samenwerking met robotica-ingenieurs helpt deze slimme slaaprobot je beter in slaap te komen en gaat het oorzaak nummer 1 van een slechte nachtrust, stress, tegen. Met Somnox val je niet alleen sneller in slaap, je slaapt ook langer zodat je fris en uitgerust opstaat. 

Ontdek Somnox

Auping bedden

Auping, 130 jaar slaapinnovatie én Nederlands vakmanschap 

Auping werd in 1888 door Johannes Auping opgericht in Hanzestad Deventer aan de IJssel. Met de missie dat een uitgeruste wereld een betere wereld is, maakt het slaapmerk sinds jaar en dag bedden vanuit de gedachte dat elk lichaam anders is. Met bijzonder oog voor detail, het milieu en slaapinnovatie focust Auping zich op de beste manier van uitrusten. 

Auping, geen bed ventileert beter

Auping dankt haar bekendheid aan haar unieke spiraalbodems. In 1888 ontwierp oprichter Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed voor het ziekenhuis. De ‘stalen gezondheidsmatras’ vond meteen gretig aftrek. Het succesvolle spiraalbed leidde in 1988 tot de toekenning van het predikaat ‘Koninklijk’. Door de open structuur van de bedbodem zorgt Auping dat 80% van het bed geventileerd wordt met schone en frisse lucht. Er is geen bed dat beter ventileert!

Auping spiraalbodems

De meer dan 10.000 drukpunten in de spiraalbodem van Auping zorgen, in combinatie met DPPS pocketveren matras, voor de juiste ondersteuning van het lichaam en een gelijkmatige verdeling van de lichaamsdruk, zoals in de Auping Original. Dat betekent dat spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen en je zo moeiteloos draait en comfortabel slaapt. Met de Comfortslide® kunnen ook heup- en schouderzones aan de persoonlijke slaap- en comfortwensen worden aangepast. 

Auping matras voor persoonlijk comfort

Een Auping matras staat garant voor een optimale nachtrust. Door continu onderzoek en het gebruik van innovatieve technieken en materialen zorgt Auping dat je elke nacht diep slaapt en iedere ochtend uitgerust en energiek waar opstaat. De hoogwaardige matrassen van Auping worden, net als de andere items uit de collectie, vervaardigd uit duurzame, eerlijke materialen en met de hand gemaakt in de fabriek van Auping in Deventer. In onze Auping Studio's in Zutphen en Veenendaal kun je proef liggen op verschillende matrassen, zoals de Auping Maestro, Auping Vivo en Auping Cresto

Esthetisch en duurzaam design

Slapen doe je graag in een comfortabel en mooi bed. Auping begrijpt dat als geen ander. Alle bedden en boxsprings van Auping kun je volledig naar wens samenstellen. Met de keuze uit verschillende materialen, stoffen, hoofdborden en uiteenlopende kleuren ontwerp je een bed dat helemaal bij jouw woonsmaak en slaapkamer past! Het Auping Design Team zoekt continue naar de juiste balans tussen uitstraling en comfort. Het merk kiest bewust voor duurzame productiemethoden en streeft naar het gebruik van recyclebare en milieuvriendelijke materialen. De Auping Essential is als eerste bed ter wereld onderscheiden met een Cradle to Cradle® Silver certificaat: dit wil zeggen dat de Essential volledig recyclebaar is én voor het grootste gedeelte vervaardigd is uit eerlijke, gerecyclede materialen.

Comfortabele ledikanten

De bedden van Auping staan bekend om de combinatie van prachtig design en ultiem comfort. Zoals de design klassieker Auping Auronde, na meer dan 35 jaar nog steeds het meest verkochte bed in Nederland. Of de Auping Royal, het eerste ledikant dat zich gedurende de slaap automatisch aanpast aan de slaaphouding, voor een ontspannen nachtrust. En met de modellen uit de Match collectie kun je alle kanten op, van diverse hoofdborden tot spiraalbodems! Zoals de Auping Match Wood, voorzien van een houten omranding en gestoffeerde hoofdbordkussens.