Skip to content

Auping bedden

Ontdek alle Auping bedden in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze experts.

Auping bedden Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Auping bedden

Met een Auping bed ben je verzekerd van een goede nachtrust. De ledikanten Essential en Auronde van Auping zijn het perfecte voorbeeld van design en ultiem comfort in één. We heten je van harte welkom in onze Auping Studio's bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal voor passend en persoonlijk advies over Auping bedden.

Auping bed: al meer dan 125 jaar een begrip in Nederland

De Auping bedden vind je zowel online als in onze Auping Studio Eijerkamp Zutphen en in de Auping Studio in Veenendaal. Stel geheel naar wens je ideale bed samen door de vele mogelijkheden in onder andere breedte en lengte maten. Alle Auping bedden, zowel eenpersoons als tweepersoons, zijn uit te breiden met handmatige en elektrisch verstelbare functies. De frames zijn leverbaar in vele kleuren, met of zonder hoofdbord en in verschillende hoogtes. Kom proef liggen op de Auping bedden, al meer dan 125 jaar een begrip in Nederland!

Prachtige toevoeging aan de slaapkamer

De bedden van Auping zijn allen bijzondere ontwerpen en een schitterende toevoeging aan de slaapkamer. Zo is, misschien wel het meest bekende design bed, de Auping Essential bekroond met diverse awards zoals de Red Dot Design Award en ‘Goed Industrieel Ontwerp’. Het eerste Auping bed dat Cradle to Cradle gecertifieerd is, met duurzaamheid als uitgangspunt, zoals het hergebruik van materialen. Net als de Auping Auronde, deze designklassieker, ontworpen in 1973 is nog steeds in vele slaapkamers terug te zien. Ook het krachtige ontwerp van het bed Auping Original is bekroond tot ‘Goed Industrieel Ontwerp’, leverbaar in verschillende hoogtes. De unieke innovaties van de Auping Royal, zoals de automatische schouder-comfort zone en het Individueel maatsysteem, maken het bed extra comfortabel.

Auping bed kopen bij Eijerkamp

Samen met onze deskundige adviseurs stellen we een Auping bed naar wens samen. Passend bij de persoonlijke comfortwensen, je lichaam en de stijl van de slaapkamer. Je bent van harte welkom in onze Auping Studio's bij Eijerkamp om te komen proef liggen. Je vindt hier tevens onze kwalitatief hoogwaardige Auping boxsprings en Auping matrassen. Laat je adviseren over de mogelijkheden voor een nieuw Auping bed, voor een optimale nachtrust!

Lees meer