Skip to content

Auping Noble Bed

Afmetingen & details
Artikelnummer 1679595
Breedte 270 cm
Hoogte 70 cm
Lengte 200 cm
Maat 160x200
Materiaal Massief Eikenhout
Merk Auping
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Auping Noble Bed

Auping Noble: een ontwerp van de Nederlandse Johan van Hengel. Minimalistisch en eenvoudig design waarin kwaliteit en functie op subtiele wijze samensmelten. Gekenmerkt door haar royale design van massief eikenhout met brede rand voorziet Noble in subliem comfort.

Het gestoffeerde hoofdbord van Noble strekt zich over de volledige breedte uit en geeft een royaal en luxe uitstraling. De afgeronde hoeken van het eikenhout zorgen voor geborgenheid en samen met de ranke, rechte poten waar Noble op rust, vormen ze een subtiel contrast. Op beide hoeken komt de gelaagdheid van de kussens van het hoofdbord op speelse wijze bij elkaar met de handige tafeltjes.

Uitmuntend slaapcomfort voor een heerlijke nachtrust
Combineer je Auping Noble bed met een Auping bedbodem en matras, volledig op jouw lichaam afgestemd. Zo word je iedere dag uitgerust en fris weer wakker. Verhoog het comfort van jouw Auping Noble nóg verder met een elektrisch verstelbare Smart bedbodem. Voorzien van verhogingspoten van 7 centimeter hoog om het in- en uitstappen gemakkelijker te maken. Tevens kies je uit een breedte van 160, 180 of 200 cm en een lengte van 200, 210 of 220 cm en uit een hoog of laag hoofdbord.

Duurzaam Auping bed
Van Hengel had voor ogen een duurzaam en luxe bed te ontwerpen, wat terug te zien is in het gebruik van hoogwaardige materialen en ambachtelijke details. Hij koos dan ook bewust voor massief eikenhout uit Europa van stevige kwaliteit om een bed vorm te geven dat generaties lang meegaat en mooi blijft. 

Jouw persoonlijke Auping Noble
Met de keuze uit zes verschillende kleuren massief eikenhout en talloze stof- en leersoorten in een matchende of juist contrasterende tint is het design van jouw Auping Noble naadloos af te stemmen op jouw wensen. Daarnaast kent Noble de mogelijkheid het hoofdbord te verrijken met twee heerlijk comfortabele loungekussens met eenvoudig verwisselbare hoes. Om ze na een tijdje eens te vervangen, of gewoon om af te wisselen! Ontdek alle mogelijkheden van Auping Noble in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies.

 

Item 1 of 20
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4