Skip to content
Auping Noble Bed
Auping Noble Bed
Vanaf 10450.- Voor 8360.-
Vergroten
  • Auping Noble Bed
1/21
Item 1 of 21

Auping Noble Bed

Vanaf 10450.- Voor 8360.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Noble Bed

Auping Noble: een ontwerp van de Nederlandse Johan van Hengel. Minimalistisch en eenvoudig design waarin kwaliteit en functie op subtiele wijze samensmelten. Gekenmerkt door haar royale design van massief eikenhout met brede rand voorziet Noble in subliem comfort.

Het gestoffeerde hoofdbord van Noble strekt zich over de volledige breedte uit en geeft een royaal en luxe uitstraling. De afgeronde hoeken van het eikenhout zorgen voor geborgenheid en samen met de ranke, rechte poten waar Noble op rust, vormen ze een subtiel contrast. Op beide hoeken komt de gelaagdheid van de kussens van het hoofdbord op speelse wijze bij elkaar met de handige tafeltjes.

Uitmuntend slaapcomfort voor een heerlijke nachtrust
Combineer je Auping Noble bed met een Auping bedbodem en matras, volledig op jouw lichaam afgestemd. Zo word je iedere dag uitgerust en fris weer wakker. Verhoog het comfort van jouw Auping Noble nóg verder met een elektrisch verstelbare Smart bedbodem. Voorzien van verhogingspoten van 7 centimeter hoog om het in- en uitstappen gemakkelijker te maken. Tevens kies je uit een breedte van 160, 180 of 200 cm en een lengte van 200, 210 of 220 cm en uit een hoog of laag hoofdbord.

Duurzaam Auping bed
Van Hengel had voor ogen een duurzaam en luxe bed te ontwerpen, wat terug te zien is in het gebruik van hoogwaardige materialen en ambachtelijke details. Hij koos dan ook bewust voor massief eikenhout uit Europa van stevige kwaliteit om een bed vorm te geven dat generaties lang meegaat en mooi blijft. 

Jouw persoonlijke Auping Noble
Met de keuze uit zes verschillende kleuren massief eikenhout en talloze stof- en leersoorten in een matchende of juist contrasterende tint is het design van jouw Auping Noble naadloos af te stemmen op jouw wensen. Daarnaast kent Noble de mogelijkheid het hoofdbord te verrijken met twee heerlijk comfortabele loungekussens met eenvoudig verwisselbare hoes. Om ze na een tijdje eens te vervangen, of gewoon om af te wisselen! Ontdek alle mogelijkheden van Auping Noble in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies.

 
Auping Noble Bed
Auping Noble Bed