Skip to content
Auping Essential Bed
Auping Essential Bed
Vanaf 925.-
Vergroten
  • Auping Essential Bed
1/20
Item 1 of 20

Auping Essential Bed

Vanaf 925.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Essential Bed

Ontdek de Auping Essential: waar comfort en design samen komen in een tijdloos ontwerp. Zo geniet je elke nacht van een goede nachtrust en word je elke dag uitgerust weer wakker! Het Auping Essential bed proberen? Kom proef liggen en laat je persoonlijk adviseren in onze Auping Studio's bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal.

Slaapcomfort voor een goede nachtrust
Combineer je Auping Essential bed met een Auping bedbodem en matras welke volledig op jouw lichaam zijn afgestemd. Zo word je iedere dag uitgerust en fris weer wakker. Wil je het comfort van je Auping Essential verder verhogen? Combineer het design frame van het bed dan met een elektrisch verstelbare Smart bedbodem. Om het in- en uitstappen gemakkelijker te maken, is het frame daarnaast te voorzien van verhogingspoten met een hoogte van 7 centimeter.

Mogelijkheden Auping Essential
Het Scandinavische design van de Auping Essential valt op door zijn ranke belijningen en het licht gebogen hoofdbord dat aan het bedframe bevestigd is. Om het bed volledig op de persoonlijke wensen af te stemmen, is de Essential verkrijgbaar in diverse afmetingen als eenpersoons- en tweepersoonsbed. Daarnaast biedt Auping diverse kleur- en materiaalcombinaties voor de Essential: van bedframe tot poten en hoofdbord. Optioneel is het Auping bed te voorzien van een functionele bedtafel welke aan het frame wordt bevestigd.

Duurzaam Auping bed
Het moderne Essential bed van Auping is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Het verfijnde, minimalistische frame van het veelzijdige Essential bed van Auping is vervaardigd uit duurzame materialen zoals aluminium en hout en hierdoor volledig te hergebruiken. Dit maakt dat de Auping Essential als eerste ter wereld C2C Brons is gecertificeerd: dit houdt in dat meer dan 50% van de gebruikte materialen hergebruikt of her te gebruiken is.

Bekroond ontwerp
De Essential is een ontwerp van het Berlijnse ontwerpduo Claudia K&ouml hler en Irmy Wilms en werd meerdere malen bekroond met toonaangevende design awards, zoals de Red Dot Design Award 2012 , de IF Product Design Award en de erkenning van Goed Industrieel Ontwerp.

Persoonlijk slaapadvies
Ontdek de talloze mogelijkheden van het duurzame Essential bed van Auping in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen en in onze Auping Studio in Veenendaal. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies.

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Auping Essential Bed
Auping Essential Bed