Skip to content
Auping Criade Cushion Boxspring
Auping Criade Cushion Boxspring
Vanaf 2230.-
Vergroten
  • Auping Criade Cushion Boxspring
1/17
Item 1 of 17

Auping Criade Cushion Boxspring

Vanaf 2230.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Criade Cushion Boxspring

De Auping Criade boxspring is met haar ranke lijnen en verfijnde details een fraaie toevoeging aan de slaapkamer. Het krachtige frame is gemaakt van staal en zet de toon voor het karakter van het ontwerp. Het frame draagt beide individuele boxsprings en verbindt ze zo met elkaar. Tevens ondersteunt het zowel het hoofdbord als het voetenbord. Zo blijft de vloer vrij en het luchtige uiterlijk van de boxspring behouden. 

Boxspring Criade is voorzien van een spiraalbodem en pocketveren. Zo worden optimale ondersteuning en ventilatie geboden. De pocketveren in zowel de boxspring als bijpassend gekozen matras zorgen ervoor dat je ‘s nachts de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Doordat Criade te combineren is met alle matrassen uit de collectie van Auping creëer je moeiteloos een slaapervaring op maat.

De Criade boxspring is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en wordt met de hand vervaardigd in de Auping fabriek in Deventer. Handwerk en vakmanschap smelten hier samen met de nieuwste technologie, ergonomie en design om zo een boxspring te ontwikkelen van het hoogste niveau. Met een scherp oog voor detail wordt iedere Criade boxspring met liefde gemaakt, dat slaapt wel zo lekker!

Getoonde Criade boxspring is voorzien van het Cushion hoofdbord: een zacht en losser gestoffeerd hoofdbord, afgewerkt met langwerpige metalen staafjes die dezelfde kleur hebben als het frame. Met de keuze uit 95 verschillende stoffen en maar liefst tien verschillende kleuren voor het frame, zet je ook het design van Criade volledig naar eigen hand.

Mogelijkheden Auping Criade boxspring
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen (één- en tweepersoons)
- Optioneel elektrisch verstelbaar
- Keuze uit vier verschillende hoofdborden in diverse stoffen en kleuren
- Keuze uit tien poedercoatkleuren voor het stalen frame
- Te combineren met alle Auping matrassen

Ontdek de talloze mogelijkheden en ervaar het comfort wat de Auping Criade boxspring te bieden heeft in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp. Onze slaapexperts voorzien je graag van een advies op maat.

Auping Criade Cushion Boxspring
Auping Criade Cushion Boxspring