Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober

Onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal

Onze ruime woonwinkels (Zutphen 30.000 m2 & Veenendaal 20.000 m2) zijn open met een zorgvuldig winkelbeleid (volgens RIVM richtlijnen), extra veilig ingerichte adviesplekken en ruime gangpaden om veilig te kunnen woonwinkelen.

Een kijkje in onze winkels

Marloes Eijerkamp geeft je een kijkje in onze winkels waar we er volgens de aangescherpte RIVM maatregelen alles aan doen om veilig te kunnen woonwinkelen. Je bent van harte welkom.

Veilig woonwinkelen bij Eijerkamp

Bij binnenkomst is altijd het actuele aantal bezoekers te zien. Wij hanteren een richtlijn van 1 persoon per 50 vierkante meter. Dit is het dubbele aantal vierkante meters t.o.v. de RIVM richtlijnen.

meer info

VEILIG WOONWINKELEN IN ZUTPHEN & VEENENDAAL

We inspireren je graag met de mooiste meubels en trends voor wonen, slapen en design. In onze ruime woonwinkels (Zutphen 30.000 m2, Veenendaal 20.000 m2) met fijne brede gangpaden hanteren we een zorgvuldig winkelbeleid volgens de RIVM richtlijnen.

EEN VEILIG WINKELBEZOEK

Om de veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers te kunnen waarborgen in onze woonwinkels volgen wij nauwgezet de RIVM richtlijnen en treffen we de COVID-19 maatregelen. Lees hier al onze Covid-19 maatregelen.

Lees meer