Skip to content

Design on Stock bij eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Design on Stock Brandstores in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merkexperts.

Design on Stock Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Design on Stock merkenstudio's

De zitmeubels van Design on Stock worden ontworpen & ontwikkeld in Nederland. Door topdesigners, in de hoogste kwaliteit. Ontdek complete collecties in de Design on Stock merkenstudio's bij Eijerkamp!

adres & openingstijden
Design on stock bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Design on Stock

Design On Stock ontwerpt meubels met de kwaliteitsstempel 'Made in Holland'. De collectie wordt in het zuiden van het land met veel liefde ontworpen. Een Design on Stock bank, fauteuil, poef, stoel, tafel of accessoire is altijd eigentijds en betaalbaar. Bekijk de collectie bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal, of bestel Design on Stock gemakkelijk online!

Love life, embrace design

Design on Stock staat voor kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling. Banken, fauteuils, eetkamerstoelen, poefs, salon-, bijzettafels en accessoires; design meubels met een herkenbare, tijdloze vormgeving. De meubels zijn aantrekkelijk geprijsd, zonder lange levertijden en zonder ingewikkelde servicevoorwaarden. Bent u bij levering toch niet helemaal tevreden over uw keuze? Dan is ruilen bij Eijerkamp altijd mogelijk. Vraag naar de voorwaarden van deze unieke service en snelle levering.

Design on Stock: Made in Holland

Alle ontwerpen van Design on Stock worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd, van concept tot constructie. Vijf gerenommeerde Nederlandse ontwerpers zorgen samen voor de internationale allure. U bepaalt zelf de kleur stof of soort leder passend bij uw smaak, persoonlijkheid en interieur. Uniek bij Design on Stock: stoffen met een levendige textuur. Voor elke woonsituatie is er bovendien een eigen leersoort, uiteraard milieuvriendelijk bewerkt.

Ontwerpers van Hollandse bodem

Roderick Vos was de eerste ontwerper voor Design on Stock. De leefbank Bloq en bijzettafel T-Tray zijn voorbeelden van zijn exclusieve ontwerpen. Gijs Papavoine herkennen we aan de heldere lijnen in zijn modellen. Speelsheid in vorm en de toepassing van geometrische patronen zijn kenmerkend voor Edward van Vliet. Een typische Gerard van den Berg-vondst is de verende rugleuning. Zo is de Gola een stoel met het comfort van een fauteuil. Marike Andeweg heeft een talent voor het bedenken van pure vormen. De bank Heelz en Aikon en Aikon Lounge zijn voorbeelden van haar ontwerpen. Of wat dacht u van de luxueuze Cascade bank, ontworpen door Studio Tom Dissel.

Design on Stock bij Eijerkamp

De complete collectie van het merk Design on Stock vindt u bij Eijerkamp, altijd volgens de laatste woontrends & voor elke woonstijl. Laat u adviseren over de mogelijkheden van de Design on Stock banken, hoekbanken en fauteuils in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Lees meer