• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Design on Stock

Design on Stock

Design on Stock

Design On Stock ontwerpt meubels met de kwaliteitsstempel 'Made in Holland'. De collectie wordt in het zuiden van het land met veel liefde ontworpen. Een Design on Stock bank, fauteuil, poef, stoel, tafel of accessoire is altijd eigentijds en betaalbaar. Bekijk de collectie bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal, of bestel Design on Stock gemakkelijk online! Lees verder >

Design on Stock

Design on Stock

Love life, embrace design

Design on Stock staat voor kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling. Banken, fauteuils, eetkamerstoelen, poefs, salon-, bijzettafels en accessoires; design meubels met een herkenbare, tijdloze vormgeving. De meubels zijn aantrekkelijk geprijsd, zonder lange levertijden en zonder ingewikkelde servicevoorwaarden. Bent u bij levering toch niet helemaal tevreden over uw keuze? Dan is ruilen bij Eijerkamp altijd mogelijk. Vraag naar de voorwaarden van deze unieke service en snelle levering.

Design on Stock; Made in Holland

Alle ontwerpen van Design on Stock worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd, van concept tot constructie. Vijf gerenommeerde Nederlandse ontwerpers zorgen samen voor de internationale allure. U bepaalt zelf de kleur stof of soort leder passend bij uw smaak, persoonlijkheid en interieur. Nieuw bij Design on Stock: Stoffen met een levendige textuur. Voor elke woonsituatie is er bovendien een eigen leersoort. Uiteraard milieuvriendelijk bewerkt.

Ontwerpers van Hollandse bodem

Roderick Vos was de eerste ontwerper voor Design on Stock. De leefbank Bloq en bijzettafel T-Tray zijn voorbeelden van zijn exclusieve ontwerpen. Gijs Papavoine herkennen we aan de heldere lijnen in zijn modellen. Speelsheid in vorm en de toepassing van geometrische patronen zijn kenmerkend voor Edward van Vliet. Een typische Gerard van den Berg-vondst is de verende rugleuning. Zo is de Gola een stoel met het comfort van een fauteuil. Marike Andeweg heeft een talent voor het bedenken van pure vormen. De bank Heelz en Aikon en Aikon Lounge zijn voorbeelden van haar ontwerpen.

Design on Stock woonmagazine

Het merk Design on Stock heeft haar eigen tijdschrift. Het woonmagazine staat vol trends, woonstijlen, achtergrondverhalen, fijne binnenkijkers en natuurlijk alle informatie over de collectie. Bekijk hier het Design on Stock magazine.