Skip to content
Design on Stock Gola Eetkamerstoel
Design on Stock Gola Eetkamerstoel
Vanaf 599.-
Vergroten
  • Design on Stock Gola Eetkamerstoel
1/12
Item 1 of 12

Design on Stock Gola Eetkamerstoel

Vanaf 599.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Gola Eetkamerstoel

De eetkamerstoel Gola van Design on Stock is ontworpen door Gerard van den Berg in 2009. Zijn ontwerpen zijn met liefde en vakmanschap tot stand gekomen, daarnaast maakt hij in zijn creaties gebruik van eerlijke materialen en bijzonder technieken.

Model Gola is een zeer comfortabele eetkamerstoel met een actieve zit door de verende rug en de brede zachte armleuningen die omgeklapt zijn. Bijzonder detail: de rits aan de achterzijde van de stoel, waardoor de bekleding afneembaar is.

Mogelijkheden:
Gola is verkrijgbaar met of zonder wielen, met een onderstel vervaardigd uit standaard in gepolijst aluminium. Daarnaast is de eetkamerstoel verkrijgbaar in 125 uitvoeringen in stof en 58 uitvoeringen in leer.

Kom naar de winkel voor advies en kom proef zitten op eetkamerstoel Gola van Design on Stock!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1609515
Breedte 62 cm
Hoogte 86 cm
Diepte 54 cm
Materiaal Leer
Kleur bruin
Merk Design on Stock
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer