Skip to content

Vitrinekasten in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle vitrinekasten in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

vitrinekasten
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Vitrinekast voor stijlvol en veilig opbergen

In een vitrinekast toont u de mooiste en meest dierbare items, net zoals in een museum! Veilig achter glas zodat er niets mee kan gebeuren. In onze collectie vindt u kasten voor elke woonstijl, voor in de woonkamer, slaapkamer of als eyecatcher in de hal. Bestel uw nieuwe vitrinekast eenvoudig online of bezoek onze winkels!

De mooiste items tentoonstellen

Met een vitrinekast zet u items, die een bijzondere plek in huis verdienen, in de spotlights! Bij Eijerkamp vindt u diverse kasten in verschillende stijlen, geheel van glas of met een houten of metalen basis. Van een moderne tot een landelijke vitrinekast, met verschillende indelingen, afwerkingen en afmetingen. Berg spullen veilig op achter de glazen vitrine, zodat deze er niet uit vallen, net zoals in een museum!

Diverse mogelijkheden

Door de diverse mogelijkheden passen de vitrinekasten perfect in vele woonstijlen. Een metalen vitrinekast kan bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden in een stoer of modern interieur. Wat dacht u van de Showcase van HK Living die volledig uit glas bestaat? Met deze kast kunt u de tentoongestelde items van alle zijden bekijken! In de collectie van Henders en Hazel vindt u diverse kasten bestaande uit een glazen vitrine in combinatie met houten lades of kastjes, een ideale oplossing voor extra opbergruimte!

Hoe richt ik mijn vitrinekast in?

Van dierbare vakantiefoto’s en bijzondere beeldjes tot inspirerende kaartjes en trendy vazen. Met een vitrinekast kunt u vele kanten op! Kies voor een kast in een basic uitvoering en varieer de inhoud per seizoen in kleur, zodat u gemakkelijk verandert van sfeer in de woonruimte. Daarnaast is het raadzaam het vitrinekastje niet te vol te zetten, dit kan namelijk al snel rommelig ogen.

Vitrinekast kopen?

Graag een vitrinekast kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Bezoek onze winkels voor persoonlijk interieuradvies, passend bij uw budget en persoonlijke woonstijl. Liever meer opbergruimte? Wellicht bent u opzoek naar een buffetkast. En heeft u een exemplaar gevonden die perfect aan uw voorkeuren voldoet? Bestel uw nieuwe vitrinekast dan eenvoudig online! 

Lees meer