• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Bedden

Bedden

Bedden

Bedden en ledikanten vindt u in allerlei soorten en maten bij Eijerkamp, van een eenpersoonsbed tot een tweepersoonsbed. En van een functionele slaapbank tot een comfortabele boxspring, zodat u volledig tot rust komt en aangenaam wakker wordt. Bekijk de collectie bedden online of kom proef liggen op onze slaapafdeling in Zutphen en Veenendaal! Lees verder >

Bedden voor elke slaapkamer

Bed voor een perfecte nachtrust

Een bed naar wens, zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijke nachtrust en fit en energiek wakker wordt? Bij Eijerkamp vindt u een ruime collectie, van eenpersoonsbedden tot tweepersoonsbedden, passend in elke slaapkamer voor elk budget. Genieten van dubbel zoveel comfort? Kies bijvoorbeeld voor de uitstraling van een luxe boxspring, naast een stijlvolle toevoeging in de slaapkamer ideaal om op te liggen! Deze kingsize bedden zorgen ervoor dat u volledig wordt ondersteund in elke persoonlijke slaaphouding. En natuurlijk vindt u bij ons ook een kinderbed, zodat ook de kleintjes in een mooie en comfortabele ledikant kunnen genieten van een heerlijke nachtrust. Bij Eijerkamp vindt u comfortabele bedden die ervoor zorgen dat u na een lange dag heerlijk tot rust kan komen, van bedsystemen tot een compleet exemplaar.  Op zoek naar een nieuw bed zodat u de dag weer  vol energie kan beginnen? Kom proef liggen op onze slaapafdeling in Zutphen en Veenendaal en ervaar het comfort en design!

Heerlijke nachtrust met bekende slaapmerken

Hoe kiest u nu het juiste bed? Gaat u voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed? En hoeveel luxe is voor u van belang? Hoge bedden zijn ideaal voor mensen die slecht ter been zijn, zodat ze er gemakkelijk uit kunnen stappen. Op zoek naar een stijlvolle uitstraling? De design bedden Auping Essential en Auping Auronde geven uw slaapkamer koninklijke allure. En nog belangrijker; ventilatie en ondersteuning. Nog even een boekje lezen voor het slapen? Dan is een bed met verstelbaar hoofd- en voeteneind handig! Of kies voor het gemak van een slaapbank, voor een loungeplek én slaapplek in een. Bij Eijerkamp vindt u altijd een comfortabel bed naar wens, waar u gemiddeld 7 tot 8 uur op kan slapen. En het liefst nog langer!

Nieuw bed bij Eijerkamp

De bedden van Eijerkamp zorgen letterlijk voor rust in de slaapkamer. Door het diverse aanbod begrijpen wij dat het lastig kan zijn een keuze te maken die perfect aansluit bij onder andere uw slaaphouding. Heeft u problemen met slapen en wordt u ’s ochtend moe wakker? Dit kan het gevolg zijn van een verkeerde slaaphouding. Bij Eijerkamp kunt u gratis slaapadvies krijgen van een onafhankelijk fysiotherapeut!  Graag een nieuw bed kopen? Vraag een offerte aan of bestel online. En bent u er nog niet helemaal uit? Kom proef liggen op de diverse bedden die opgesteld staan op onze slaapafdeling in een van onze winkels!