Skip to content

Bedden Acties & aanbiedingen

Profiteer van extra veel voordeel op bedden in onze winkels & online.

Bedden acties & aanbiedingen

  Aanbiedingen en acties op bedden bij Eijerkamp

  Bij Eijerkamp vind je aanbiedingen voor het belangrijkste onderdeel van je slaapkamer: een bed! Profiteer van extra veel voordeel op bedden van bekende slaapmerken, zo geniet je van uitstekende kwaliteit voor een fijne prijs! Shop online of kom langs in onze Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.

  Aanbieding bedden in talloze uitvoeringen

  Van bedden met een stijlvol design tot bedden gemaakt van duurzame materialen: in de acties en aanbiedingen bij Eijerkamp vind je bedden mét kortingen in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Heb je een kleine slaapkamer? Ga dan voor een bed met compact design in de aanbieding.  Of heb je een grote slaapkamer? Kies dan voor een royaal bed tegen de beste prijs!

  Lekker slapen voor ’n zachte prijs

  Een bed hoeft dus niet duur te zijn: bij Eijerkamp zit er door de keuze uit talloze actie bedden altijd wel een exemplaar tussen voor jouw budget, woonstijl en slaapwensen! Ga je voor een sterk bedframe dat gestoffeerd is met een elegante stof of voor een houten bedframe voor een klein budget? Combineer met een matras in de aanbieding en je geniet van de beste kwaliteit én voordeligste prijs!

  Shop jouw favoriete bed met korting bij Eijerkamp

  Bekijk onze acties en aanbiedingen online, kom langs in onze Slaap Experience Centers in Zutphen & Veenendaal of shop je favoriete bed met korting in onze Outlet in Zutphen. Wil je graag deskundig advies voor het maken van de juiste keus? Onze Eijerkamp slaapexperts staan tijdens persoonlijk slaapadvies voor je klaar en helpen je graag! Iedereen verdient immers een fijne en comfortabele nachtrust.

  Lees meer