• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Tafellampen

Tafellampen

Tafellampen

Een tafellamp is functioneel en brengt extra sfeer in uw interieur. Bij Eijerkamp kunt u terecht voor elke woonstijl, van landelijke tafellampen tot opvallende vormen. Prima geschikt als bureaulamp of nachtlampje, maar ook voor het verlichten van een mooie hoek. Maak een keuze uit de verschillende stijlen en formaten tafellampen of laat u adviseren! Lees verder >

Tafellampen voor elke woonstijl

Tafellamp met verschillende functies

Tafellampen worden toegepast op verschillende plekken in het interieur. Zoals het verlichten van een sfeervolle hoek, als bureaulamp, nachtlampje of leeslamp. Perfect voor het creëren van gecentreerd tafellicht in de woonkamer, bijvoorbeeld voor thuiswerken of voor het lezen van een boek. Naast de functionele eigenschappen, zijn de lampen ook bijzonder stijlvol! In onze collectie vindt u zowel landelijke tafellampen als een design tafellamp, passend bij vele woonstijlen en ieder budget.

Verlichting van diverse merken

Bij Eijerkamp kunt u terecht voor tafellampen van vele diverse merken, van opvallende modellen tot strak vormgegeven lampen. Op zoek naar een stoere tafellamp? Het merk It’s about RoMi is altijd op de hoogte van de laatste woontrends. Zo vindt u in de collectie tafellampjes van koper, marmer of een combinatie van de materialen hout en metaal, perfect voor een Scandinavische woonstijl. Voor een design tafellampje raden we u aan een kijkje te nemen in de collectie van Philips. En bij Henders en Hazel kunt u terecht voor elke woonstijl, van een klassieke tot industriële lampen!

Tafellamp kopen bij Eijerkamp

Wilt u graag een tafellamp kopen? Bestel deze eenvoudig online of vraag een offerte aan. Nog geen keuze kunnen maken? Bezoek onze winkel en laat u adviseren over de mogelijkheden. Of bekijk onze uitgebreide collectie verlichting. Prachtige tafellampen voor elk interieur!