• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Woonkamer

Woonkamer inrichten naar persoonlijke woonstijl

De woonkamer; laat zien wie je bent

Een woonkamer waar je heerlijk vertrouwd kunt ontspannen. Welke sfeer je in huis ook creëert, je wilt altijd het heerlijke gevoel van thuiskomen ervaren! Onze interieurspecialisten helpen je graag bij de inrichting van je woonkamer met de vele meubels uit de collectie. Voor een sfeervolle plek, zodat je ook vol trots je familie en vrienden kunt uitnodigen. Zorg bovendien voor een persoonlijke noot in de huiskamer. Geef je mooiste herinneringen bijvoorbeeld een bijzonder plekje. Zo maakt je de woonkamer eigen, uniek en gezellig! 

Het middelpunt van jouw interieur

We brengen veel tijd door in en om het huis. Investeer daarom in een prettige woonomgeving. Je kunt beter één keer iets goeds aanschaffen, dan dat je dat over een paar jaar weer moet doen. Bij Eijerkamp vind je voor elke woonstijl en budget passende meubelen voor in de woonkamer. Hoogwaardige topmerken voor moderne woonstijlen zoals Leolux, Bert Plantagie en Rolf Benz. Maar ook trendy lifestyle merken als Henders en Hazel, Dutchbone en Trendhopper. De ruime collectie is duidelijk en overzichtelijk per stijl gepresenteerd. Kom langs en voel, beleef en ervaar onze meubels zelf!

Een woonkamer met een eigen uitstraling

Stem je inrichting af op jouw persoonlijke smaak en leefsituatie. Heb je een druk en dynamisch leven? Laat je woonkamer dan een bepaalde rust uitstralen. Met een paar stijlvolle designklassiekers als opvallende eyecatchers. Houd het verder overzichtelijk qua woonaccessoires. Heb je specifieke wensen en behoeften voor je woonkamer? We passen graag onze meubels op jouw persoonlijke smaak aan. Zo bepaal je zelf de opstelling, maatvoering, kleur en het materiaal. Voor zowel een industriële als een landelijke woonkamer, passend bij elk budget. 

Volop inspiratie, woonideeën en advies

Bij Eijerkamp presenteren we diverse woonkamersets met de nieuwste opbergkastendressoirs, tv-meubels, boekenkasten, stoelen, fauteuils, banken en hoekbanken. Uiteraard gestyled met woonaccessoires volgens de laatste trends. Een complete sfeer die je eenvoudig thuis kunt creëren. Dankzij de betaalbare accessoires kan je elk seizoen variëren! Wil je weten of die hoekbank ook in jouw huiskamer past? Of dat je beter kunt kiezen voor een moderne loungebank? Maak dan een afspraak voor persoonlijk interieuradvies. We geven tips en advies en kunnen zelfs de woonkamer in 3D voor je visualiseren.

meer voor de woonkamer

Tips woonkamer inrichten
Tips kiezen juiste bank
Tips voor opbergen
Tips kiezen vloerkleed
Design banken
Grijze hoekbank
Cognac leren bank
Velvet banken
Leren banken
Industriële kasten
Cognac fauteuils
Draaifauteuils
Marmeren tafels