Skip to content

Gelderland bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Gelderland Studio's in onze winkels. Met interieuradvies van onze Gelderland experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Gelderland

Gelderland meubelen zijn met liefde en ambacht vervaardigd door de meest vakkundige topontwerpers. Zo zorgen onder andere Jan de Bouvrie en Roderick Vos voor duurzame ontwerpen geïnspireerd op Scandinavisch design. Altijd met oog voor details, vormgeving, comfort en kwaliteit. Bekijk de moderne meubels van Gelderland bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Gelderland banken, fauteuils en andere Gelderland meubelen

Het Nederlandse designmerk Gelderland vindt u exclusief op showroom bij Eijerkamp Veenendaal en Zutphen. De Gelderland meubelen wordt beïnvloed door Scandinavisch design. Een moderne vormgeving en hoekige vormen kenmerken de collectie. Daarnaast staan bij de Gelderland collectie duurzaamheid en zitcomfort voorop. U kunt een selectie van de Gelderland collectie online bekijken op de Eijerkamp website.

Gelderland design met ambachtelijk vakmanschap

De kernwaarden van Gelderland zijn een innovatief ontwerp, hoogwaardige kwaliteit en een sterk accent op comfort. Alle Gelderland meubels worden door ervaren vakmensen en met liefde voor het vak geproduceerd. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hogwaardige materialen. De romp van de meubels wordt bijvoorbeeld gemaakt van massief beukenhout. De garantie hierop beslaat twintig jaar.

De Gelderland meubels hebben een vulling opgebouwd uit polyether en koudschuim producten. Dit zorgt voor een uitermate fijn zitcomfort. U heeft bovendien de mogelijkheid om de meubelen uit de Gelderland collectie zelf naar eigen smaak samen te stellen. Met de ruime keuze aan stof- en ledersoorten en de verschillende kleuren vindt u altijd één die bij u past. En bent u na een aantal jaar toe aan iets nieuws, dan hult u uw bank of fauteuil gemakkelijk in een nieuw jasje. Door het unieke Gelderland hoezensysteem kan uw hoes gemakkelijk vervangen worden.

Gelderland en gerenommeerde ontwerpers

Gelderland werkt samen met bekende Nederlandse ontwerpers als Jan des Bouvrie en Henk Vos. De samenwerking met Jan des Bouvrie begon al in 1969. Met een reeks van succesvolle modellen tot gevolg. De meubelen van Jan des Bouvrie zijn strak en stijlvol van vorm. Naast Jan des Bouvrie werkt Gelderland ook samen met ontwerper Henk Vos. De designklassieker bank 4800 is van zijn hand en nog steeds een bestseller in de Gelderland collectie. Inmiddels zijn de laatste jaren ook veel nieuwe ontwepers actief voor Gelderland. Onder meer Roderick Vos - zoon van Henk Vos, Bertjan Pot en Scholten & Baijings.

Aanbieding Gelderland!

Profiteer nu van 300,- voordeel op de nieuwe Kvadrat stoffen van Gelderland! De twee stoffen Rime en Umami vallen nu tijdelijk onder de goedkopere prijscategorie.

Lees meer