• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Kapstokken

Kapstokken

Kapstokken

Een kapstok is niet alleen functioneel, het bepaalt ook de uitstraling van uw hal. Kies voor een moderne, design kapstok of voor een brocante, landelijke kapstok met standaard. Met veel of weinig haken, afhankelijk van uw wensen. Ook staande kapstokken of losse kapstokhaakjes bieden veel ruimte voor jassen, tassen en shawls. Opgehangen staat netjes! Lees verder >

UW KAPSTOK ALS FUNCTIONEEL ACCESSOIRE

Het gemak van een kapstok

Een kapstok kan net dat extraatje zijn om uw hal een unieke uitstraling te geven. Het gaat tenslotte wel om de eerste ruimte die uzelf of uw bezoek in huis betreedt. U kunt zich hierbij richten tot de rest van uw inrichting en kijken of bijvoorbeeld een landelijke kapstok of industriële kapstok het best te combineren is in uw interieur. Daarnaast biedt een kapstok ook een functionele uitkomst voor het ophangen van jassen, shawls en tassen. Belangrijk is om na te gaan hoeveel kapstokhaakjes u nodig heeft en hoeveel ruimte deze in beslag mag nemen.

Opvallend of subtiel?

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden, waardoor er voor iedereen een perfect exemplaar te vinden is. Hierbij kunt u zich richten op verschillende eisen. Bent u op zoek naar een staande kapstok waar u veel jassen aan kwijt kunt? Of heeft u liever een ruimtebesparende wandkapstok? Daarnaast is het belangrijk om dicht bij uw woonstijl te blijven. Feelings biedt bijvoorbeeld een mooie collectie met stijlvolle metalen kapstokken. Trendhopper beschikt daarentegen over opvallende eyecatchers. Bekijk ook eens de trendy kapstokhaken die los aan de muur hangen. Eijerkamp biedt een ruime collectie van verschillende merken in diverse stijlen, zodat er altijd een kapstokje past bij uw woning.

Uw ideale kapstok is zo gevonden

Als u het lastig vindt om online een keuze te maken uit onze diverse collectie kapstokken, bent u uiteraard van harte welkom in een van onze vestigingen. Onze collega's staan altijd klaar voor het geven van extra informatie of advies. Op deze manier is kiezen stukken gemakkelijker. Bij Eijerkamp helpen we u graag met het vinden van uw ideale kapstok!