Skip to content

Kapstokken Bij Eijerkamp

woonaccessoires kapstokken Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Kapstokken

Een kapstok is niet alleen functioneel, het bepaalt ook de uitstraling van uw hal. Kies voor een moderne, design kapstok of voor een brocante, landelijke kapstok met standaard. Met veel of weinig haken, afhankelijk van jouw wensen. Ook staande kapstokken of losse kapstokhaakjes bieden veel ruimte voor jassen, tassen en shawls. Opgehangen staat netjes!

UW KAPSTOK ALS FUNCTIONEEL ACCESSOIRE

Het gemak van een kapstok

Een kapstok kan net dat extraatje zijn om jouw hal een unieke uitstraling te geven. Het gaat tenslotte wel om de eerste ruimte die jezelf of jouw bezoek in huis betreedt. Je kunt zich hierbij richten tot de rest van jouw inrichting en kijken of bijvoorbeeld een landelijke kapstok of industriële kapstok het best te combineren is in jouw interieur. Daarnaast biedt een kapstok ook een functionele uitkomst voor het ophangen van jassen, shawls en tassen. Belangrijk is om na te gaan hoeveel kapstokhaakjes je nodig hebt en hoeveel ruimte deze in beslag mag nemen.

Opvallend of subtiel?

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden, waardoor er voor iedereen een perfect exemplaar te vinden is. Hierbij kun je je richten op verschillende eisen. Ben je op zoek naar een staande kapstok waar je veel jassen aan kwijt kunt? Of heb je liever een ruimtebesparende wandkapstok? Daarnaast is het belangrijk om dicht bij jouw woonstijl te blijven. Feelings biedt bijvoorbeeld een mooie collectie met stijlvolle metalen kapstokken. Trendhopper beschikt daarentegen over opvallende eyecatchers. Bekijk ook eens de trendy kapstokhaken die los aan de muur hangen. Eijerkamp biedt een ruime collectie van verschillende merken in diverse stijlen, zodat er altijd een kapstokje past bij jouw woning.

Jouw ideale kapstok is zo gevonden

Als je het lastig vindt om online een keuze te maken uit onze diverse collectie kapstokken, ben je uiteraard van harte welkom in een van onze vestigingen. Onze collega's staan altijd klaar voor het geven van extra informatie of advies. Op deze manier is kiezen stukken gemakkelijker. Bij Eijerkamp helpen we jou graag met het vinden van jouw ideale kapstok!

Lees meer