Skip to content

U-banken In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle banken in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Nieuwe bank? We helpen je graag

Onze interieuradviseurs helpen je graag jouw perfecte bank te vinden!

maak afspraak

Just Enjoy! 7 jaar garantie

Met All in House geniet je 7 jaar zorgeloos van je nieuwe bank, fauteuil of stoel. Een veilige én duurzame keuze. Just Enjoy!

alles over all in house
All in House Eijerkamp

Snel in huis Ruim 150 (hoek)banken

Snel je nieuwe bank in huis? Ontdek alle voorraad (hoek)banken nu!

shop nu
banken op voorraad

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

U-BANKEN: GROOT EN COMFORTABEL

Een u-bank biedt uitkomst wanneer je op zoek bent naar een grote en comfortabele bank waar je met gemak met het hele gezin oppast. Deze royale hoekbanken, die er vanaf de bovenzijde uitzien als de letter U, zijn een echt statement in de woonkamer en bieden met gemak plaats aan minimaal vier, vijf of zelfs zes personen. Een u-bank is een royale hoekbank met niet één maar twee lange gedeeltes waardoor je over extra zitplaatsen of een extra loungegedeelte beschikt. Zo kun je met het hele gezin lekker op de bank zitten om samen optimaal te ontspannen.

U-HOEKBANK ALS MIDDELPUNT VAN HET INTERIEUR

Een u-hoekbank is niet alleen comfortabel en royaal, je creëert er ook intimiteit mee in je interieur: op een u-bankstel kun je gemakkelijk rondom de televisie of open haard zitten én je kunt iedereen aankijken wanneer je in een groter gezelschap een gesprek voert. Met een u-vormige bank creëer je letterlijk een zithoek in je woonkamer waardoor de bank het middelpunt van je interieur wordt.

Woontip: heb je een grote open woonkamer? Plaats een u-bank in XXL formaat midden in de woonruimte en creëer een handig ziteiland. Ook fijn: zo scheid je het woon- en eetgedeelte eenvoudig van elkaar.

U-BANKEN HENDERS & HAZEL

Een modulaire bank leent zich uitstekend om een u-bank samen te stellen die past bij jouw woonwensen. Met de losse elementen van een modulaire u-bank schuif je naar hartenlust en kies je een u-opstelling die past bij de woonruimte, de indeling van je interieur en bij het gewenste aantal zitplaatsen. Behalve dat je voor een u-vorm bank kunt kiezen, kun je de losse elementen ook eenvoudig op een andere manier groeperen en bijvoorbeeld twee losse banken of een z-opstelling samen stellen. Zo pas je een modulaire u-bank voortdurend aan op verschillende woonsituaties.

U-BANK PODE ZIGGY

Woontip: een u-hoekbank is een groot meubelstuk in de woonkamer. Heb je niet de ruimte voor een royale u-vormige bank, maar wil je bijvoorbeeld ’s avonds wel over extra comfort beschikken? Kies dan een modulaire hoekbank met een losse hocker. Deze kun je gemakkelijk aan de kant schuiven, maar ook gebruiken als verlengstuk van je zitgedeelte waardoor je op een slimme manier toch een u-bank kan creëren. Tevens kun je deze hocker met een groot dienblad ook handig als salontafel gebruiken. Zo is de hocker bij je u-bank multifunctioneel!

U-BANK VAN STOF OF LEREN U-BANK?

Bij de keuze van een nieuwe u-bank heb je de keuze uit oneindig veel stof- en leersoorten. Handig, want zo kies je precies de bank die past bij jouw interieurwensen en woonsmaak. De keuze van de bekleding van de bank is van verschillende factoren afhankelijk. Allereerst kijk je natuurlijk naar wat je mooi vindt: zie je in jouw interieur het liefst een leren u-bank of gaat je voorkeur uit naar een stoffen u-bankstel? Kijk daarnaast naar andere materialen in je interieur: maak je bijvoorbeeld gebruik van veel harde materialen, dan is stof een slimme keuze. Een stoffen hoekbank verzacht harde materialen en maakt je woonkamer warm en sfeervol. Kies je voor een modulaire u-bank? Dan kun je er ook voor kiezen verschillende elementen verschillende van elkaar te stofferen om zo verschillende kleuren en materialen met elkaar te combineren.

Woontip: een bank van stof of leer is gevoelig voor vlekken. Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas kun je niet altijd voorkomen dat er op de bank wordt geknoeid. Met de uitgebreide service van All in House bescherm je je nieuwe bank 7 jaar voor verschillende problemen die niet onder de standaard garantie vallen, zoals vlekken verwijderen. Zo kun je 7 jaar lang onbezorgd van je bank genieten!

JOUW U-BANK OP MAAT BIJ EIJERKAMP

Ben je op zoek naar een nieuwe hoekbank, bank of u-bank? Maar kom je er zelf niet uit? Onze interieuradviseurs staan zeven dagen per week voor je klaar om je te voorzien van een advies op maat. Bezoek onze winkels en bekijk én probeer de verschillende u-banken zelf uit, ontdek de vele stof- en leersoorten en stel een bank samen die precies past bij jouw woonwensen!

Lees meer