Skip to content

Persoonlijk Slaapadvies

Een goed bed ondersteunt een goede nachtrust en dat is voor 70% afhankelijk van je matras. Bij de keuze van het juiste slaapsysteem zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Eijerkamp beginnen we bij jou en creëren we in 4 stappen een vrijblijvend slaapadvies op maat. Want van lekker slapen wordt iedereen blij! 

In 4 stappen naar slaapadvies
Slaapadvies Eijerkamp

 • MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES
  MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES

  Stap 1 is aan jou, vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in.

  MAAK EEN AFSPRAAK
 • WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP
  WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP

  Wij nemen contact met je op en inventariseren welke slaapadviseur het beste bij jouw vraag past. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt

 • JOUW SLAAPWENSEN
  JOUW SLAAPWENSEN

  Onze slaapadviseur ontvangt je in één van onze woonwinkels en brengt tijdens het slaapadvies je slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart.

 • JOUW PERSOONLIJKE SLAAPSYSTEEM
  JOUW PERSOONLIJKE SLAAPSYSTEEM

  In de uitgebreide matrasstudio ervaar je welk type matras het best bij je houding en postuur past. Op diverse matrassen van bekende slaapmerken kun je proefliggen. Desgewenst maken we het slaapadvies compleet met de ideale keuze in bedbodem en hoofdkussen, slaapkamer aankleding of complete slaapkamer inrichting.

Alle bekende slaapmerken

in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen vind je alle bekende slaapmerken. Elk mijn zijn eigen unieke slaapsysteem. Kom langs voor persoonlijk advies over jouw persoonlijke slaapsysteem. Bekijk alle openingstijden.