• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Slaapadvies

Persoonlijk slaapadvies

Gezond eten, genoeg bewegen en voldoende nachtrust: de drie ingrediënten voor een fit en energiek leven. Een goed bed ondersteunt in deze gezonde levensstijl en draagt bij aan voldoende nachtrust: als u genoeg slaapt, rust u lichaam helemaal uit en herstelt het van alle dagelijkse belastingen. 

fysiotherapeut Babs Slaap Experience Center Eijerkamp

In een persoonlijk slaapadvies inventariseert fysiotherapeut Babs al uw slaapwensen, eventuele slaapproblemen en lichamelijke klachten. Vervolgens bekijkt ze uw lichaamshouding en adviseert u over een goede matras en bijpassend hoofdkussen die uw lichaam ondersteunen voor een stabiele ligging. Zo geniet u van een heerlijke nachtrust en wordt u uitgerust weer wakker!

Hoe ziet een persoonlijk slaapadvies er uit?
Het slaapadvies vindt plaats in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en is gratis en vrijblijvend.

Stap 1. Slaapwensen in kaart brengen 
Onze fysiotherapeut ontvangt u in het Slaap Atelier in het Slaap Experience Center en brengt uw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart. 

Stap 2. Matrasstudio
In de matrasstudio ervaart u welk matras het best bij uw slaaphouding en postuur past. Op een ruim aanbod van matrassen van alle bekende slaapmerken zoals Auping, Tempur en Hülsta kunt u proefliggen om samen met onze fysiotherapeut te ontdekken welk matras (inclusief hoofdkussen) het meest geschikt voor u is en het lekkerst slaapt.  

Stap 3. Van advies naar een nieuw bed
Van de aanschaf van een nieuw matras tot een compleet nieuwe inrichting van uw slaapkamer inclusief op maat gemaakte garderobekasten, styling en verlichting: in het Slaap Experience Center vindt u alle bekende slaapmerken voor ieder budget. 

Afspraak maken:


Maak nu een afspraak met onze fysiotherapeut en slaapexperts!

Niet alleen een goed matras zorgt voor een fijne nacht, maar juist de combinatie van een goed matras (en eventueel een topper), bedbodem, hoofdkussen én dekbed! 

matras advies hoofdkussen advies dekbed advies