Skip to content

Persoonlijk Slaapadvies

In het Slaap Experience Center bij Eijerkamp staan onze ervaren slaapexperts voor je klaar met persoonlijk slaapadvies. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. We adviseren over de beste combinatie van bed of boxspring en matras die jou optimaal ondersteunt en past bij je postuur, slaaphouding en slaapwensen. Zo geniet je van een heerlijke nachtrust! Maak een afspraak of kom langs in onze winkels.

maak afspraak voor slaapadvies
Slaapadvies intro
 • Al 95 jaar liefde voor wonen & slapen
 • Alle bekende slaapmerken onder 1 dak
 • Eijerkamp bezorging en montage aan huis
Matrasadvies Eijerkamp
matrasadvies Eijerkamp

Persoonlijk matrasadvies

Ervaar verschillende matrassen van bekende slaapmerken en laat je vrijblijvend adviseren door onze ervaren slaapexperts.

meer info
Alle bekende slaapmerken Onder één dak
Bekijk alle 150 merken

 • Auping bij Eijerkamp
 • Tempur
 • Serta
 • Svane
 • Vandyck
 • Hulsta
 • Nolte
 • Essenza
 • Swiss Sens
 • Schramm
Chantall
Chantall
Teamleider Slapen
Eijerkamp Zutphen
Slaap Experience Centers In Zutphen & Veenendaal

In ons Slaap Experience Center vind je alle bekende slaapmerken onder één dak. Van bed tot boxspring, van matras tot hoofdkussen en dekbed: we hebben alles voor een goede nachtrust. Ook aan een stijlvolle aankleding van de slaapkamer is gedacht: met (maatwerk) garderobekasten, nachtkastjes en de nieuwste collecties bedtextiel hebben we alles voor een fijne slaapkamer.

Slaap Experience Centers

 • AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES
  AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES

  We vinden het belangrijk dat jouw slaapexpert past bij jouw hulpvraag en slaapwensen. Vul het afspraakformulier en je persoonlijke voorkeuren in, dan nemen we telefonisch contact met je op en plannen we een afspraak in met een slaapexpert in Zutphen of Veenendaal.

  MAAK EEN AFSPRAAK
 • SLAAPADVIES IN ONZE WOONWINKEL
  SLAAPADVIES IN ONZE WOONWINKEL

  Voor jouw persoonlijke slaapadvies verwelkomen we je graag in één van onze woonwinkels. Tijdens het advies brengen we je slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart. Ook inventariseren we je slaapwensen, het gaat immers om jouw nachtrust en wat jij belangrijk vindt.

 • JOUW NIEUWE SLAAPSYSTEEM PROBEREN
  JOUW NIEUWE SLAAPSYSTEEM PROBEREN

  Na het in kaart brengen van je slaaphouding, eventuele slaapproblemen en wensen is het tijd voor het proefliggen. Door verschillende bedden, boxsprings en matrassen te proberen ontdekken we precies wat het best past bij je wensen, houding en postuur.

 • COMPLEET SLAAPADVIES VAN A TOT Z
  COMPLEET SLAAPADVIES VAN A TOT Z

  Je hebt jouw perfecte matras gevonden! Desgewenst maken we het slaapadvies compleet met de ideale keuze in bedbodem, hoofdkussen en dekbed. Ook adviseren we je graag over de kleuren en materialen van je nieuwe bed of boxspring of zelfs over je complete slaapkamer inrichting.

Veelgestelde vragen over slaapadvies

 • 1. Wat houdt een slaapadvies bij Eijerkamp in? Na het aanvragen van een afspraak, nemen we telefonisch contact met je op. Tijdens deze telefonische intake bespreken we je slaapwensen en eventuele (lichamelijke) klachten. Zo kunnen we een slaapexpert koppelen die het best bij jou past. Op het afgesproken moment ontvangen we je in ons Slaap Experience Center voor een vrijblijvend slaapadvies. Na het inventariseren van je slaapwensen is het tijd om de vele bedden, boxsprings en matrassen te proberen. Tijdens het proefliggen adviseren onze slaapexperts je over een bed, boxspring of matras dat precies bij je slaaphouding, postuur en eventuele (lichamelijke) klachten.
 • 2. Hoe kan ik een afspraak maken voor slaapadvies? Een afspraak maken doe je eenvoudig online. Vul je gegevens in via het afsprakenformulier, dan neemt één van onze slaapexperts telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk op een moment dat het jou uitkomt.
 • 3. Wat kost een slaapadvies? Een slaapadvies in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp is gratis en vrijblijvend. Je betaalt dus niets en kunt na afloopt van het advies zelf beslissen wat je met het advies van onze slaapexpert doet.
 • 4. Hoe lang duurt een slaapadvies afspraak? De duur van het slaapadvies is afhankelijk van jouw vragen en wensen. Het adviesgesprek duurt meestal zo’n 30 minuten. Daarna ga je samen met je adviseur de winkel in om verschillende bedden, boxsprings, matrassen en eventueel hoofdkussens te testen. Dit duurt ongeveer een uur. Na anderhalf uur heb je dus een persoonlijk slaapadvies op maat.
 • 5. Wat moet ik meenemen naar mijn adviesafspraak? Voor het slaapadvies hoef je in principe niks mee te nemen naar onze woonwinkel. Wil je ook advies over de complete inrichting van je slaapkamer? Of over kleuren en materialen? Dan is een plattegrond van de slaapkamer handig. Heb je meubels die blijven staan, bijvoorbeeld een garderobekast, dan is het fijn als we daar de afmetingen ook van weten. Zo kunnen we je voorzien van een maatwerk advies en creëren we een slaapkamer waarin je helemaal tot rust komt.
 • 6. In welke winkel kan ik slaapadvies krijgen? Jij kiest: plan je een slaapadvies afspraak in onze woonwinkel in Zutphen of Veenendaal? In beide winkels ontvangen onze slaapexperts je met een heerlijk kop koffie én een glimlach.
Kastadvies Eijerkamp

Kastadvies In de winkels

Op zoek naar de ideale kast op maat? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk kastadvies voor elke opbergwens.

meer info

Ontvang persoonlijk slaapadvies in onze woonwinkels

Is jouw slaapcomfort niet meer wat het geweest is? Of ben je toe aan een nieuwe look voor je slaapkamer? Bij Eijerkamp staan onze slaapadviseurs klaar om je te helpen. We begrijpen dat het vinden van de perfecte slaapkamerinrichting en het juiste slaapcomfort geen eenvoudige taak is. Daarom bieden we persoonlijk slaapadvies in onze woonwinkels, zodat jij kunt genieten van een heerlijke nachtrust en een prachtige slaapkamer.

Onze deskundige adviseurs nemen de tijd om naar jouw behoeften te luisteren en te begrijpen wat voor jou belangrijk is. Of je nu op zoek bent naar een stevig matras, een ergonomisch kussen of een complete slaapkamerinrichting, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Met ons uitgebreide assortiment begeleiden we je door de verschillende kleuren en materialen die perfect aansluiten bij jouw slaapwensen, smaak en stijl. Niet alleen streven we naar ultiem comfort, maar we willen ook dat je kunt genieten van een prachtig vormgegeven slaapkamer die helemaal bij jou past.

Ontdek alle voordelen van Eijerkamp en creëer jouw droomslaapkamer

Bij Eijerkamp profiteer je niet alleen van ons persoonlijke slaapadvies. We bieden ook voordelen zoals de beste prijs en mooie deals, 10 jaar garantie op onze producten en een handige bezorg- en montageservice aan huis. Bovendien heb je de keuze uit een compleet assortiment. Van hoogwaardige bedden en comfortabele boxsprings tot het perfecte matras van maar liefst 150 bekende woonmerken, allemaal onder één dak. Wil je alvast inspiratie opdoen? Op onze website vind je veel tips en inspiratie voor je slaapkamerinterieur.

Maak nu eenvoudig een afspraak voor persoonlijk slaapadvies in één van onze woonwinkels. Of je nu op zoek bent naar ideeën of concrete hulp, we staan voor je klaar. Creëer jouw droomslaapkamer bij Eijerkamp en geniet van een heerlijke nachtrust!

Slaapadvies Eijerkamp
slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert. Met voordeel op bekende merken als Auping & Tempur!

meer info