Skip to content

Cinderella bij Eijerkamp

Nu een dekbed & 2 hoofdkussens t.w.v. 240.- cadeau bij aankoop van een complete Cinderella boxspring in onze winkels!

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Cinderella

Het Nederlandse slaapmerk Cinderella staat bekend om haar hoogwaardige materialen, ultieme slaapcomfort en nieuwste innovaties. Dankzij de hoge eisen die het merk stelt aan haar boxsprings, voorzien deze in goede kwaliteit en optimaal ligcomfort. Ontdek de collectie van Cinderella in de Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal of bekijk op Eijerkamp.nl een selectie!

Trendy slaapcollectie van Cinderella

De slaapcollectie van Cinderella is scherp geprijsd en bestaat uit diverse trendy boxsprings die gekenmerkt worden door hoogwaardige kwaliteit en subliem comfort. Ga voor de Tender, Desire of Pure boxspring met ieder haar eigen comfortabele kenmerken. Stel jouw favoriet helemaal naar eigen slaap- en interieurwensen samen met de keuze uit verschillende hoofdborden in vele trendy kleuren en stoffen!

Ontdek Cinderella bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal

Ontdek alle bekende slaapmerken, waaronder Cinderella, onder één dak bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp slaapexperts helpen je graag met persoonlijk slaapadvies bij het samenstellen van jouw ideale Cinderella boxspring die perfect past bij jouw slaap- en comfortwensen in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Kom proef liggen en vergelijk de boxsprings van Cinderella in de Slaap Experience Centers in Eijerkamp Zutphen & Veenendaal of ontdek alle mogelijkheden online op Eijerkamp.nl!

Lees meer