Skip to content

Cinderella boxsprings

Ontdek alle Cinderella boxprings in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Cinderella boxsprings bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Cinderella boxsprings

Ervaar een prettige nachtrust op een boxspring van Cinderella. Het Nederlandse slaapmerk staat bekend om haar hoogwaardige materialen, ultieme slaapcomfort en nieuwste innovaties. Dankzij de hoge eisen die het merk stelt aan haar boxsprings, voorzien deze in goede kwaliteit en optimaal ligcomfort. Ontdek de boxsprings van Cinderella in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of online op Eijerkamp.nl!

Trendy boxsprings van Cinderella

Cinderella biedt boxsprings voor een scherpe prijs, gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en subliem comfort. Ga voor de Tender, Desire of Pure boxspring met ieder haar eigen comfortabele kenmerken. Extra handig: alle Cinderella boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ga bijvoorbeeld voor een compacte twijfelaar van 140x200 cm of kies voor een royaal bed met een boxspring van 180x200 cm.

Stel jouw perfecte Cinderella boxspring samen

Dankzij de ruime keuze uit de nieuwste kleuren en materialen, poten en afmetingen stel je met gemak jouw ideale Cinderella boxspring samen bij Eijerkamp die perfect past bij jouw slaap- en interieurwensen. Kies een Tender boxspring in warm beige met elegante, zilveren pootjes of ga voor een opvallend exemplaar met een kleurrijke variant van Pure met gouden poten. Dankzij de vele mogelijkheden kun je alle kanten op! Nóg meer comfort ervaren? Ga dan in plaats van voor een vlak bed voor elektrische, draadloze bediening om de boxspring in iedere gewenste positie te brengen voor nog meer slaapgemak.

Ontdek Cinderella boxsprings bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal

Ontdek alle Cinderella boxsprings en alle andere bekende slaapmerken onder één dak bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Weten welke Cinderella boxspring het best bij jou past? Onze Eijerkamp slaapexperts helpen je graag met een persoonlijk slaapadvies om een boxspring samen te stellen in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen die perfect past bij jouw slaap- en comfortwensen. Kom proef liggen en vergelijk de boxsprings van Cinderella in de Slaap Experience Centers in Eijerkamp Zutphen & Veenendaal of ontdek alle mogelijkheden online op Eijerkamp.nl!

Lees meer