• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Verlichting

Verlichting om uit te lichten

De juiste verlichting maakt het verschil

De juiste mix van goede basis-, sfeer- en functionele verlichting vormt de basis van een warm en gezellig huis. Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal vindt u de juiste combinatie van licht en interieur. Wij bieden een grote collectie lampen: hanglampen, vloerlampen, bureaulampen, wandlampen, booglampen en tafellampen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen creëert u de basis voor het opstellen van uw eigen lichtplan.

Lampen: Functioneel en sfeervol

Licht heeft iets magisch, omdat u er alle kanten mee op kunt. Probeer de schoonheid van een plek in uw kamer te ontdekken. Versterk het vervolgens met het juiste licht. Of laat de lamp zelf een eyecatcher vormen. Zoals een industriële hanglamp met metaal en hout of een nostaligische Hollywood-lamp. Een klassieke kroonluchter, zoals de bijzondere hanglamp Beads van Dutchbone. We verkopen zelfs lampen met drijfhout als frame. De collectie van It's about RoMi kunt u zelfs volledig naar eigen smaak samenstellen.

Lampen in alle stijlen en kleuren

Bij iedere woonstijl en woonruimte hoort passende verlichting. Niet alleen alleen op basis van het verlichtingsplan, maar ook op basis van het interieur. Een goede lamp past in de ruimte en is één met het interieur. Bij Eijerkamp bieden we lampen in alle soorten en maten aan. Wilt u graag advies over welke lamp het beste binnen uw interieur en verlichtingsplan past? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Laat uw licht erover schijnen en kies de lamp in de stijl die bij u past.