Skip to content

Verlichting Laat je interieur stralen

Met de nieuwste verlichtingscollecties van bekende merken, inspiratie en advies in onze winkels & online.

Alle lampen in onze woonwinkels

Ontdek de complete collectie verlichting in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of kom langs voor persoonlijk advies van onze lichtexperts. Bekijk adres- & openingstijden.

Verlichting woonwinkels Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Rondkijken bij Eijerkamp

Verlichting voor elke ruimte

Verlichting is niet alleen functioneel, maar zorgt tevens voor een warme en sfeervolle uitstraling in je interieur. Bij Eijerkamp vind je maar liefst 500 prachtige exemplaren! Van bijzondere eyecatchers tot stoere robuuste verlichting, geschikt voor iedere ruimte. Bekijk de collectie hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

De juiste verlichting maakt het verschil

De juiste mix van goede basis-, sfeer- en functionele verlichting vormt de basis van een warm en gezellig huis. Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal vind je de juiste combinatie van licht en interieur. Onze verlichtingscollectie bestaat uit lampen: hanglampen, vloerlampen, bureaulampen, wandlampen, booglampen en tafellampen. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Samen creëer je de basis voor het opstellen van je eigen lichtplan.

Lampen: Functioneel en sfeervol

Licht heeft iets magisch, omdat je er alle kanten mee op kunt. Probeer de schoonheid van een plek in je kamer te ontdekken. Versterk het vervolgens met het juiste licht. Of laat de lamp zelf een eyecatcher vormen. Zoals een industriële hanglamp met metaal en hout of de bijzonder vormgegeven lamp Octo van Secto Design. In onze collectie vind je zelfs lampen met drijfhout als frame. In de collectie van It's about RoMi vind je verlichting in elke woonstijl.

Lampen in alle stijlen en kleuren

Bij iedere woonstijl en woonruimte hoort passende verlichting. Niet alleen alleen op basis van het verlichtingsplan, maar ook op basis van het interieur. Een goede lamp past in de ruimte en is één met het interieur. Bij Eijerkamp bieden we lampen in alle soorten en maten aan. Wil je graag advies over welke lamp het beste in je interieur en verlichtingsplan past? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.