Skip to content

Good&Mojo bij Eijerkamp

Ontdek de complete Good&Mojo collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Good&Mojo: Do good!

Good&Mojo bevat een collectie met duurzame verlichting vervaardigd van kurk, linnen papier en bamboe. Voor elke lamp die verkocht wordt, dragen ze een deel af aan de WakaWaka Foundation. Dit goede doel zorgt ervoor dat mensen in arme landen ook verlichting krijgen. Extra pluspunt: de lampen van Good&Mojo hebben allen een prachtig design!

Good&Mojo: verlichting voor iedereen

Good & Mojo is een concept van It’s about RoMi en bestaat uit unieke vloerlampen, hanglampen en tafellampen. Niet alleen prachtig om te zien, maar ook draagt u een steentje bij aan het goede doel! Bij het kopen van een lamp van Good&Mojo zorgt u er namelijk voor dat arme landen ook voorzien worden van verlichting. Daarnaast maakt het merk enkel gebruik van duurzame materialen, waarbij ze de waarde van de natuurlijke bron behouden.

Samenwerking met de Wawaka Foundation

Good&Mojo heeft een bijzondere samenwerking met de WakaWaka Foundation; voor elke lamp die verkocht wordt gaat er een deel naar dit goede doel. Waka Waka is een Nederlandse stichting die kleine solarlampen maakt en deze schenkt aan mensen die “licht “nodig hebben in de breedste zin van het woord. Deze lamp is de meest efficiënte verlichting van de wereld en zorgt voor veilig verlichting op zonne-energie in plaats van gevaarlijke kerosine lampen. Deze lamp geeft na 5-10 uur opladen tot wel 80 uur licht!

De goede doelen kunnen derde wereld landen zijn, maar ook vluchtelingen kampen of aardbevingsgebieden. De projecten wisselen elke keer en zijn te zien op www.goodandmojo.nl.

Good&Mojo: duurzame lampen

Voor de bijzondere collectie verlichting liet Good&Mojo zich inspireren door gebergten, rivieren, natuurparken en andere prachtige gebieden van over de hele wereld! Bijvoorbeeld de lamp Kalimantan, gemaakt van bamboe. Bamboe kun je kappen en dit groei vanzelf weer aan. Of de Algarve hanglamp, van de schors van de kurkeik in Portugal. En zo is er zelfs een Good&Mojo lamp vervaardigd van vulkanische rotsen, vernoemd naar de vulkanische eilanden in Ecuador! Met Good&Mojo heeft u altijd een bijzonder exemplaar in uw interieur!

Good&Mojo: wereldwijde inspiratie!

Genieten van bijzondere en prachtige verlichting in uw interieur en tegelijkertijd mensen op de wereld blij maken? Voor de verlichting van Good&Mojo kunt u terecht in onze winkels in Zutphen en Veenendaal of shop eenvoudig online!

Lees meer