Skip to content

Boxsprings van alle bekende slaapmerken

Ontdek alle boxsprings in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Slaap Experience Centers

Ontdek alle bekende slaapmerken onder één dak in de Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal! Met Auping, Tempur, Vandyck en meer!

adres & openingstijden

Slaapadvies In de winkels

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert!

maak afspraak

Boxsprings

Een boxspring is de laatste jaren uitgegroeid tot het meest verkochte bedsysteem. Geen wonder. Boxsprings zijn naast uiterst comfortabel ook zeer stijlvol en volledig naar wens samen te stellen, door een combinatie van matras, topmatras, matrasbodem, hoofd- en voeteneind en onderstel. Kom proef liggen bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal en laat je adviseren.

Op een boxspring slapen als in een hotel

De boxspring is de laatste jaren in populariteit toegenomen en steeds vaker terug te vinden in menig slaapkamer. Het kingsize bed staat bekend om het sublieme comfort in combinatie met een stijlvolle uitstraling. Hierdoor geniet je van een heerlijke nachtrust. Zo lekker, dat je niet meer op wil staan. Slapen als in een hotelbed, maar dan bij jou thuis! Een boxspring is een matras met metalen spiraalveren en schuim dat uitstekend ventileert. Bestaande uit een matrasbodem, matras, topper en onderstel en optioneel een hoofdbord en voeteneind. Door deze samenstelling wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld en jouw lichaam beter ondersteund. Bij Eijerkamp vind je diverse boxspringbedden van topmerken als Auping en Tempur, die zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Slecht ter been? Door de hogere instap van een boxspring stap je gemakkelijk in en uit bed.

Slapen met topmerken

Wakker worden op een comfortabele boxspring, maar het geschikte exemplaar nog niet kunnen vinden? In onze collectie vind je complete bedden van slaapspecialisten, die naar wens samen te stellen zijn. Zo bieden de boxsprings van Tempur jou herstel, comfort en rust. Voor het slapen gaan nog even tv kijken of een boek lezen? Voor extra luxe kies je voor een boxspring met verstelbare hoofd- en voeteneind. Boxsprings moet natuurlijk ook qua stijl passen in de slaapkamer, zo valt de stijlvolle boxspring Criade van Auping op door het prachtige design.

Boxspring naar wens samenstellen?

Wat is de meeste ideale boxspringcombinatie voor jou? Heb je de voorkeur voor een hard of zacht matras? Door het diverse aanbod en de ruime mogelijkheden creëer je eenvoudig een boxspring naar wens. Of je nu kiest voor een eenpersoons boxspring of een tweepersoons boxspring, met een hard of zacht comfort. Krijg je het snel warm gedurende de nacht? Kies dan voor een matras van pocketveren of koudschuim, voor een optimale ventilatie. En door de mogelijkheden uit een zacht, medium of hard matras kies je de juiste comfort voor uw boxspring.

Boxspring kopen

Graag een nieuwe boxspring kopen, maar geen idee welke bij jouw wensen past? Kom gerust even proef liggen op onze slaapafdeling in een van onze winkels! Ook kun je bij ons terecht voor een gratis consult van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Of wacht je op een boxspring aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten!

Lees meer