Skip to content
Serta Brut Boxspring
Serta Brut Boxspring
Van 7499.- Voor 5299.-
Vergroten
  • Serta Brut Boxspring
1/7
Item 1 of 7

Serta Brut Boxspring

Van 7499.- Voor 5299.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Brut Boxspring

Slapen en ontwaken in pure luxe: maak kennis met boxspring Brut van Serta. De keuze voor Serta is een keuze voor maatwerk. Ervaar een op maat gemaakte slaapervaring die past bij de individuele wensen en geniet van een sublieme nachtrust. Uniek in zijn klasse is de royale afmeting: met een breedte van maximaal 200 cm en een lengte van 210 cm is het vorstelijk genieten. 

Serta boxspring Brut is, net als de overige boxsprings uit de uitgebreide collectie, opgebouwd uit een boxspring onderstel, boxspringmatras en een topdekmatras. Deze nauwkeurig samengestelde combinatie wordt afgestemd op de persoonlijke comfortwensen en draagt, in samenspel met de uitgebalanceerde meerlaagse opbouw van het Serta matras, bij aan optimale ondersteuning van het lichaam. 

Niet alleen voor het slaapcomfort is de Brut boxspring van Serta een aanwinst, het luxueuze design geeft de slaapkamer een hotelchique uitstraling. De Brut boxspring wordt gekenmerkt door zijn strakke horizontale lijnen en een symmetrische vlakverdeling die een robuuste uitstraling geven. Met de keuze uit een verscheidenheid van stofferingen en potensets is het ontwerp van de Brut eenvoudig te personaliseren. Om het interieur van de slaapkamer te completeren is Brut leverbaar met bijpassende accessoires als nachtkasten, voorzetbanken en opbergbanken. 

Kom proefliggen op boxspring Brut van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij de persoonlijke slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Serta Brut Boxspring
Serta Brut Boxspring
Bekijk meer